Finanzen

Institutionen treiben Solana Trust Kurs in die Höhe – Warum das NAV Premium von GSOL um 650 Prozent stieg und was dahinter steckt

Grayscales Solana Trust (GSOL) har oplevet en markant vækst med en kurs på 421,52 USD den 2. juli, hvilket repræsenterer en imponerende præmie på 650 procent. Trods den nuværende kurs på 416 USD forbliver differensen mellem GSOL og SOL på omkring 134 USD stadig markant.

Måske afspejler den aktuelle præmieværdi det stigende interesse for Solana, som igen ser ud til at være følgen af de igangværende spot ETF-ansøgninger i USA og Canada.

Institutioner driver Solana Trust Kurs op

I de seneste uger har Grayscale Solana Trust (GSOL) oplevet en bemærkelsesværdig stigning i deres Net Asset Value (NAV) Premium på 650 procent. Real Vision’s chefkryptoanalytiker Jamie Coutts pointerede dette i et nyligt indlæg på X (tidligere Twitter).

Jamie Coutts forklarede, at det høje premium kan tilskrives de igangværende Solana spot ETF-ansøgninger i Nordamerika. GSOLs NAV repræsenterer den samlede værdi af alle SOL, som trusten ejer, divideret med antallet af udestående GSOL-aktier. Når GSOL handles over NAV, betyder det, at investorerne er villige til at betale mere for den underliggende værdi.

Fokus på Solana Spot ETF-ansøgninger i USA og Canada

Der er stor spekulation om potentielle kursgevinster for Solana i de kommende måneder efter indsendelsen af Solana Spot ETF-ansøgninger af VanEck og 21Shares til Securities and Exchange Commission (SEC) i USA. VanEcks leder for digitale aktiver, Matthew Sigel, forklarede, at deres produkt sigter mod at udnytte Solanas decentralisering, nytteværdi og økonomiske bæredygtighed.

Selvom chancerne for godkendelse af Solana Spot ETF-ansøgningen af SEC er usikre, da SOL ikke er noteret på CME-børsen og blev kategoriseret som et ikke-registreret værdipapir i SEC’s klage mod Binance og Coinbase. Spekulationerne om Solanas fremtidige kursudvikling forbliver derfor i høj grad afhængige af regulatoriske afgørelser.

Top  Binance konvertiert ihren Notfallfonds SAFU vollständig in USDC: Was steckt dahinter?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button