Finanzen

Investoren von Inception Capital stimmen für die Auflösung des Fonds nach dem mysteriösen Verschwinden des Gründers David Gan

Inception Capital står over for usikker fremtid

Inception Capital, en krypto-fond på 80 millioner dollars støttet af prominente investorer, har iværksat processen med en kontrolleret opløsning. Beslutningen blev truffet, efter at grundlæggeren David Gan forblev tavs i over en måned efter en rejse til Kina for at hjælpe med en familiekrise.

Gan, en tidligere Huobi-manager og Forbes ’30 under 30 Asia-prismodtager, samlede oprindeligt 50 millioner dollars til sin risikofond OP Crypto i 2021. Fonden voksede til næsten 100 millioner dollars i forvaltet formue inden starten af 2024. Men Gan’s uforklarlige fravær fik investorerne i en vanskelig situation og tvang dem til at handle.

Fraværet af grundlæggeren giver anledning til bekymring

Gans pludselige forsvinden vakte bekymring blandt Limited Partners (LPs) i fonden. I maj informerede han sine investorer om, at han på grund af en undersøgelse mod sin far, en pensioneret højtstående kinesisk embedsmand, ville rejse til Kina.

Efter afsendelsen af e-mailen havde Gan ingen kontakt i over en måned. Som følge heraf stemte LP’erne for at gennemføre en kontrolleret opløsning af virksomheden i hans fravær. Efter sin tilbagevenden erklærede Gan sig villig til at træde tilbage fra sine nøgleopgaver hos Inception Capital.

Den usikre fremtid for Inception Capital

Efter Gans afgang er fremtiden for Inception Capital usikker. Virksomheden har sat investeringerne på pause, afskediget halvdelen af ​​sine medarbejdere og befinder sig nu i en turbulent periode. Trods disse udfordringer har Inception ansat nye deal-analytikere.

Desuden planlægger virksomheden at fremsætte en formel forslag i oktober, der vil give investorer mulighed for at bruge de resterende 25% af kapitalen, der endnu ikke er allokeret. Usikkerheden om virksomhedens seneste problemer har imidlertid gjort investorerne forsigtige med hensyn til fremtiden.

Top  BlackRock udvider forretningen med Real World Assets på Ethereum-netværket

Ingen forbindelse til krypto-kriminalitet

Selvom der foretages en undersøgelse af Gans far, er der ingen beviser, der forbinder sagen med Inception Capital eller kryptobranchen. Desuden har den komplekse relation mellem Kina og USA påvirket blockchain-industrien. Gans oprindelige forslag fokuserede dog på at lukke kløften mellem det vestlige og asiatiske kryptomarked. Investorerne vejer nu risiciene ved at beslutte, om de vil fortsætte fonden eller begrænse deres tab.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button