FinanzenRipple

Krypto Milliardäre investerer millioner i politisk kamp: Fairshake får rekordbeløb til støtte for krypto venlige politikere

Die Milliardäre Cameron og Tyler Winklevoss investerer 4,9 millioner USD i Fairshake, en Political Action Committee (PAC), der støtter krypto-venlige politikere. Branchegrænser og virksomheder har samlet sig og har tilsagns med Fairshake i alt imponerende 78 millioner USD.

Reguleringsmyndigheders handlinger som den amerikanske børsudvalgs (SEC) handling mod krypto-platforme understreger behovet for klare retningslinjer. Fairshake arbejder aktivt for at støtte krypto-venlige kandidater og spiller en afgørende rolle i kampen for en bæredygtig regulering.

Den Krypto Industri Forenes

Udover Winklevoss-tvillingerne har Fairshake fået støtte fra branchegrænser som Marc Andreessen og Ben Horowitz samt virksomheder som Coinbase og Ripple Labs. Ifølge Bloomberg voksede PAC-finansieringen i januar med yderligere 6,3 millioner USD, hvilket viser branchens engagement i at støtte pro-krypto politikere.

Med valgene i 2024 for øje samler krypto-communityen sig bag kandidater, der støtter innovation. Især har Ripple CEO, Brad Garlinghouse, forpligtet sig til at støtte politikere, der prioriterer amerikansk lederskab inden for krypto og blockchain.

En koalition bestående af Circle, Coinbase og Kraken har også tilsagns med Fairshake om den bemærkelsesværdige sum af 78 millioner USD. Dette markerer en betydelig ændring i forhold til industrien politiske engagement. Cameron Winklevoss sagde i et indlæg på X:

“Regulering ville have kvalt internetets potentiale i starten, hvis de ansvarlige dengang ikke havde set potentialet for fremtiden. På samme måde kunne streng regulering have forhindret væksten af kryptovalutaer. Heldigvis har regulatorer og lovgivere til dato ikke formået at afgørende bremse udviklingen af kryptovalutaer.”

PAC vil meningsfuld regulering

Denne opfattelse er udbredt, især efter SEC’s foranstaltninger mod Coinbase og Binance.US. Disse juridiske udfordringer understreger behovet for klar regulering, der fremmer innovation og samtidig beskytter forbrugerne.

Top  Omega sikrer 6 millioner dollars finansiering for at hjælpe brugere med at udnytte værdien af deres Layer-1 Bitcoins til at generere afkast

Fairshake har investeret mere end 1,2 millioner USD i tv-reklamer for at støtte politikere, der har en positiv holdning til kryptovalutaer. Målet er at styre politiske beslutninger mod en retfærdig regulering af kryptovalutaer, især stabile mønter.

Branchen står over for udfordringer som store retssager og regulatoriske undersøgelser. Derfor er Fairshakes partipolitiske støtte til krypto-venlige kongreskandidater af afgørende betydning. Disse bestræbelser sigter mod at reducere det regulatoriske pres og fremme et politisk miljø, der fremmer innovation.

Fairshake har aktivt afvist kandidater som den demokratiske kandidat til den californiske senat, Katie Porter. Samtidig støtter den personer som kongresmedlem Patrick McHenry, der arbejder for reform af krypto-reguleringen. Disse tiltag understreger PAC’ets vigtige rolle i formningen af den politiske dialog om kryptovalutaer.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button