Finanzen

Ny 50 millioner euro fond støtter innovation inden for digitale aktiviteter

I en bevægelse, der bringer traditionel finansiering og den opstigende verden af digitale aktiver sammen, har Bitpanda og LeadBlock Partners sammen skabt en imponerende 50 millioner euro fond. Denne fond, kendt som LeadBlock Bitpanda Ventures (LBV), sigter mod at støtte og fremme en ny bølge af startups inden for digitale aktiver. Med fokus på Seed- og Pre-Listing-runder planlægger LBV at investere mellem 250.000 € og 2 mio. € for at fremme vækst og innovation i kryptoverdenen.

En Partnerskab ved Fronten af Innovation

Den strategiske alliance mellem Bitpanda, Europas førende krypto-mægler, og LeadBlock Partners, en pioner inden for investering i blockchain-startups, markerer et vendepunkt i branchen. Begge virksomheder deler visionen om, at vi står over for et afgørende øjeblik i udviklingen af digitale aktiver. Efter en æra, der fokuserede på opbygning af stabil, effektiv og sikker decentral infrastruktur, ser LBV nu mod de nøgleelementer, der vil drive den næste kryptocyklus. Dette inkluderer Middleware, Application Layers og brugercentrerede grænseflader, som er afgørende for den generelle accept af Web3.

Mere end bare Kapital

Styrken ved dette partnerskab ligger ikke kun i den økonomiske støtte. LBV giver start-ups i tidlig fase adgang til et omfattende netværk af investorer og brancheeksperter. LeadBlock bringer sin omfattende viden og erfaring inden for alle aspekter af investeringsprocessen, lige fra første udvælgelse af start-ups til due diligence og endelig investering. Bitpanda supplerer dette med sin dybe forståelse af det europæiske kryptomarked og sin omfattende erfaring med compliance, juridiske rammer og regulatoriske krav i Europa.

Top  Russisk ministerium overvejer at tillade kvalificerede investorer at handle med digitale valutaer på licenserede børser.

Et Fundament for Skalering og Innovation

Eric Demuth, grundlægger og administrerende direktør for Bitpanda, understreger målet om at støtte de bedste grundlæggere inden for blockchain og digitale aktiver ved at give dem adgang til ikke kun kapital, men også værdifuldt netværk og know-how. LBV er fast besluttet på at følge start-ups igennem hele udviklingsfasen, lige fra produktudvikling til masseudbredelse. Visionen er at give den næste milliard brugere bedre adgang til blockchain-applikationer og digitale aktiver.

Sammen for Europas Vækst

Samarbejdet mellem Bitpanda og LeadBlock Partners repræsenterer ikke kun en finansiel alliance, men også en fælles mission om at fremskynde vækst og innovation i det europæiske sektor for digitale aktiver. Med kombinationen af ​​Bitpandas markedsekspertise og produkterfaring og LeadBlocks investeringsknowhow er LBV perfekt positioneret til aktivt at forme og støtte branchens udvikling.

Et Kig ind i Fremtiden

LeadBlock Bitpanda Ventures-fonden er mere end bare en økonomisk initiativ; den er et fyrtårnsprojekt, der viser vejen for fremtiden for digitale aktiver i Europa og ud over. Ved at støtte banebrydende start-ups, der udnytter og videreudvikler blockchain-teknologi og digitale aktiver, lægger denne fond grundlaget for en ny æra af innovation og vækst i den digitale verden.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button