BitcoinKrypto News

32-årig IT-ekspert sigtet for at have stjålet Bitcoins for 265.000 euro fra arbejdsgiver

En 32-årig IT-ekspert fra Linz er blevet anklaget for at have stjålet Bitcoins til en værdi af cirka 265.000 euro fra sin arbejdsgiver. Manden var blevet bedt af firmachefen om at købe kryptovalutaer og indbetale dem i en digital tegnebog. Ifølge anklagerne skal der gentagne gange være blevet trukket beløb fra denne og solgt.

FinansNachrichten.de stiller spørgsmålet om, hvorvidt Bitcoin virkelig er bedre end guld. Argumenterne for dette er mangfoldige: høj delbarhed, gennemsigtighed i netværket og en imponerende historie med afkast taler for den digitale formue i forhold til traditionelt ædelmetal. Projektet eTukTuk, der vil bruge blockchain-teknologi til at fremme bæredygtig mobilitet i udviklingslande, nævnes også.

BeInCrypto Deutschland rapporterer om en positiv trend hos Bitcoin med et potentielt kursmål på næsten 50.000 dollars. Dette ville være favoriseret af et faldende salgspres fra minearbejdere og en stigende akkumulering af store investorer, såkaldte “hvaler”. Til trods for mindre rentabilitet holder mange minearbejdere fast i deres beholdninger, hvilket stabiliserer markedet.

Lausitzer Rundschau beretter om en spektakulær sag, hvor sachsisk politi kunne beslaglægge Bitcoins til en værdi af to milliarder euro. Disse stammede fra ulovlige aktiviteter i forbindelse med en streamingtjeneste for film.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  En toldmyndig toldembedsmand stopper kryptominingsmuglere i Sydkorea.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button