BitcoinKrypto News

50.000 Bitcoin fra Movie2K: Hvad sker der med Tysklands nyerhvervede krypto-formue?

50.000 Bitcoin fra Movie2K: Tyskland er pludselig en af de største Bitcoin-ejere

I deres storhedstid genererede piratwebsiden Movie2K millionindtægter. Sidenhen blev den lukket af politiet, men en del af indtægterne er nu blevet overdraget til myndighederne, og siden da er værdien steget eksplosivt.

En lurvet fortid

Det var et sandt paradis for film- og seriefans. Længe før streamingbølgen for alvor ramte Tyskland med Netflix, strømmede store mængder tyskere allerede de nyeste Hollywood-blockbustere og amerikanske serier. Der var bare et lille problem: De populære tilbud Movie2K og Kinox var – naturligvis – ulovlige. I 2013 blev klokken slået. Ti år senere sørger lukningen for en uventet økonomisk gevinst.

Et drastisk værdiforøgelse

En mistænkt frivilligt overdragede næsten 50.000 Bitcoins tidligere på året, annoncerede anklagemyndigheden i Dresden og det saksiske LKA tirsdag. Manden har siddet varetægtsfængslet siden 2019 og mistænkes for at have drevet Movie2K sammen med en anden tiltalt indtil 2013. Det kontantbeløb, der blev indsamlet gennem abonnementssvindel og reklamer, blev blandt andet brugt til køb af kryptovaluta som en form for hvidvaskning, som efterforskerne mener.

Hvad sker der med Bitcoin?

Det er stadig uklart, hvad der præcist sker med pengene. I øjeblikket er mønterne en del af den igangværende straffesag mod de to tiltalte. Hvis de bliver dømt, kan staten faktisk sælge mønterne. Det skete for eksempel efter en retssag i Nordrhein-Westfalen. Her blev 215 solgte Bitcoins endda solgt til en højere kursværdi end den aktuelle.

Her drager den tyske stat fordel af, at det juridiske grundlag i Tyskland ikke tillader udbetaling af gevinster til forbrydere. I Sverige var en domstol i 2021 nødt til at overføre over en million euro til en pusher: Anklagemyndigheden havde dokumenteret værdien af mønterne i kontanter – og måtte returnere alt derudover.

Top  IOTA's Ambitious Comeback Strategy

Kilder: Politi Sachsen, Bitinfocharts

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button