BitcoinKrypto News

600 Millioner dollars flyder ud af Grayscale-ETF: Bitcoin-kurs falder med tre procent

Bitcoin-Kurs faldt: 600 millioner dollars flød ud af Grayscale-ETF

Efter en eksplosion i kursen de seneste dage faldt Bitcoin-kursen med knap tre procent og er nu på omkring 61.345 dollars, ifølge BTC-ECHO. En væsentlig årsag til tilbagegangen er de massive udstrømninger fra Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), hvor investorer har solgt Bitcoin for omkring 599 millioner dollars. På trods af det næststørste GBTC-salg siden grundlæggelsen den 11. januar forbliver interessen fra institutionelle investorer høj; de har taget over 300.000 BTC ud af markedet.

Bitcoin News: Korrektion? Ekspert opfordrer til forsigtighed!

Den kendte analytiker Ali Martinez advarer om mulige kurskorrektioner for Bitcoin efter intensive gevinster taget af hvaler, som Business Insider Deutschland rapporterer. På kun tre dage blev der solgt mere end 80.000 BTC, hvilket kunne tyde på en kommende korrektion. TD Sequential-indikatoren viser et salgssignal, som tidligere altid har ført til en kortvarig prisjustering.

Kryptocurrency: Derfor eksploderer Bitcoin-prisen!

Ifølge en rapport fra BILD har indførelsen af såkaldte Spot-ETF’er i USA bidraget til, at der strømmer mere kapital ind i Bitcoins, og dermed fører til en stigning i prisen.

Kryptomarked: Bitcoin fastholder 60.000-dollargrænsen

På tagesschau.de rapporteres det, at på trods af tekniske problemer hos Coinbase fortsætter rallyet på kryptomarkedet, og Ether udvikler sig også stærkt. Det kommende “halverings”-begivenhed i april kunne yderligere have en positiv effekt på prisen.

Top  US-Senator Jack Reed foreslår lovforslag, der ville stramme reglerne for krypto-branchens kundeoplysninger og hvidvaskning af penge og intensivere sanktionerne for decentrale finansielle tjenester

ECB-papir kritiserer Bitcoin: “Værdien er nul, lokker uvidende til”

I et papir kritiserer Den Europæiske Centralbank (ECB) den påståede indre værdi af Bitcoin og hævder, at dens pris er manipuleret – ifølge FOCUS Online. ECB ser især uerfarne private investorer som truede af spekulationsbobler.

Bitcoin tæt på all-time high – Forbrugerbeskyttelsesorganisationer advarer

Selvom der er en aktuel opadgående trend, anbefaler forbrugerbeskyttelsesorganisationer generelt ikke investeringer i denne digitale valuta på grund af de høje risici op til totaltab – ifølge WEB.DE News.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button