BitcoinKrypto News

Abflüsse aus dem Bitcoin Trust von Grayscale verlangsamen sich: Anleger verlieren Angst vor Spot-ETF

Bitcoin Trust (GBTC) af Grayscale ser ud til at opleve en langsommere strøm af midler ud fra ETF’en i den seneste uge, ifølge handelsaktiviteten fra Bitcoin-ETF’er. Dette tyder på, at investorernes frygt for Grayscales spot-ETF aftager, mens ETF-kategorien fortsat oplever store handelsvolumener og en hurtig vækst i forvaltede aktiver.

Abflüsse aus dem Bitcoin Trust (GBTC)

I de seneste uger har der været øgede strømme af midler ud af GBTC fra Grayscale, hvor investorer i alt har trukket mere end 7,44 milliarder amerikanske dollars ud. Dog var strømmen af midler sidste uge kun på 436,2 millioner amerikanske dollars, hvor det laveste daglige udtræk var på 44,2 millioner amerikanske dollars. Dette tyder på, at Bitcoin-ETF’en fra Grayscale har stabiliseret sig.

Grayscale’s Bitcoin-ETF

GBTC fra Grayscale er den største Bitcoin-ETF i sin kategori, da den blev grundlagt i 2013 og gennem årene er blevet det primære mål for investorer, der ønsker at investere i kryptobranchen. Efter en lang reguleringsproces blev GBTC endelig omdannet til en spot-Bitcoin-ETF, som gik online den 11. januar sammen med ni andre ETF’er.

Andre Bitcoin-ETF’er som BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT) og Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) tiltrak derimod fortsat ny kapital, mens de høje administrationsgebyrer på 1,5 % for GBTC førte til investereres udtræk.

Aktuelle udsigter og analyse

De seneste data om udtræk er et opmuntrende tegn for Grayscale og ETF-markedet, selvom likvidationen af et insolvent kryptolåneselskab rejste bekymringer om potentielle negative virkninger på BTC-prisen. En rapport fra Coinbase antyder dog, at en fuld likvidation muligvis vil være neutral for markedet, da midlerne primært vil forblive inden for kryptoøkosystemet.

Top  Tidligere FTX-ledere sikrer nye stillinger

Ved skrivning af denne artikel blev Bitcoin handlet til 51.300 amerikanske dollars, og GBTC fra Grayscale havde forvaltede aktiver på 22,7 milliarder amerikanske dollars. Det vil være interessant at se, hvordan udtrækkene udvikler sig i de kommende uger, og hvordan Grayscale’s Bitcoin-ETF vil klare sig i dette dynamiske marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button