BitcoinKrypto News

Advarsel: Betrugsfælder med Bitcoin-Wallets i Wien

I Wien advares der for tiden om svindelnumre med Bitcoin, hvor enkeltpersoner udsættes for at finde papir-wallets med bitcoins på gaden. Disse falske papir-wallets er designet til at ligne værdifulde genstande med højtrykshologrammer, QR-koder og kvitteringer fra Bitcoin-bankautomater for at lokke folk til at scanne QR-koden og indtaste personlige oplysninger, PIN-koder og så videre på en hjemmeside. Dette fører til svindel, hvor folk mister penge, hvis de betaler en aktiveringsgebyr.

Det anbefales at kontakte politiet, hvis man finder sådanne papir-wallets på gaden for at hjælpe med at efterforske og muligvis fange de ansvarlige. Bitcoin-ofre opfordres også til at indgive en politianmeldelse.

Artiklen advarer desuden om, at det er usandsynligt at finde penge eller værdigenstande på åben gade og opfordrer folk til at være forsigtige.

Slutteligt forklarer artiklen funktionen af ​​offline-wallets, herunder papir-wallets, og hvordan de bruges til at opbevare kryptomønter sikkert. Disse wallets er billige at producere og bruges ofte som gavekort til kryptokurrency.

Det er vigtigt at være opmærksom på denne type svindel og være forsigtig, når man støder på genstande på gaden, der ser for gode ud til at være sande.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Sydkoreas finansielle tilsynsmyndighed foreslår nye ændringer i lovgivningen for kryptokurrency-selskaber

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button