BitcoinKrypto News

Advarsel fra Bitcoin Core-udvikler om sårbarhed i softwaren: Hvad betyder det for Bitcoin-netværket og dets brugere?

Bitcoin Core-sikkerhedshul – Potentiel påvirkning af nettet

I en nylig offentlig meddelelse gjorde Bitcoin Core-udvikler Luke Dashjr opmærksom på en sårbarhed i Bitcoin Core-softwaren. Sårbarheden vedrører Inscriptions, en funktion der muliggør skjul af data som programkode for at omgå begrænsningerne for ekstra data i transaktioner.

Bitcoin Core har længe haft en begrænsning for størrelsen af ekstra data i transaktioner gennem parameterne (-datacarriersize), men Inscriptions kan omgå denne begrænsning ved at camouflere deres data som programkode.

Dashjr påpegede, at sårbarheden er blevet udnyttet som et spam-angreb på Inscriptions, hvilket kan true effektiviteten og integriteten af blockchain-netværket. Selvom Bitcoin Knots Version 25.1 har løst problemet, forbliver Bitcoin Core i den kommende Version 26 sårbar og håber på en løsning inden udgivelsen af Version 27 næste år.

En bruger spurgte, hvad der ville ske med Bitcoin-ordinals og BRC-20-token, når sårbarheden blev løst. Dashjr svarede klart, “Ordinals and BRC-20 will cease to exist.”

Dashjr påpegede, at sårbarheden primært sigtede mod at spamme Inscriptions-funktionen og hævdede, at nyheden faktisk er “god for alle”.

Han beroligede bekymringer om rollen for ikke-minedende knudepunkter ved at understrege, at sårbarheden primært påvirker blockchainets effektivitet og integritet.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom sårbarheden primært er et teknisk problem relateret til blockchainens effektivitet og integritet, kan dens indirekte virkninger potentielt påvirke sikkerheden og værdien af Bitcoin-beholdninger.

Bitcoin-ejere og -entusiaster opfordres til at holde sig opdaterede om udviklingen i Bitcoin Core-softwaren og sikre, at de bruger de nyeste og sikreste versioner. Dashjrs advarsel minder om den fortsatte nødvendighed af vågenhed og kontinuerlig forbedring inden for kryptokurrency-verdenen.

Top  Bitcoin Halvering: Analyse og udsigter for kryptomarkedet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button