AltcoinsKrypto News

AI kan revolutionere betalingssystemet i Indien med samtalebetalinger på mobiltelefoner

AI-nyheder

Reserve Bank of India (RBI) har offentliggjort en pressemeddelelse om brugen af kunstig intelligens (AI) til konversationsbetalinger i det forenede betalingssystem (UPI), som er udviklet i Indien. RBI siger: “Da kunstig intelligens (AI) i stigende grad integreres i den digitale økonomi, har konversationsinstruktioner stor potentiale for at forbedre brugervenligheden og dermed nå ud til UPI-systemet. Det er derfor foreslået at lancere en innovativ betalingsmåde kaldet ‘Konversationsbetalinger’ på UPI, der vil give brugerne mulighed for at have en samtale med et AI-drevet system for at starte og fuldføre transaktioner i en sikker og tryg miljø. Kanalen vil være tilgængelig både på smartphones og feature phones, og dermed hjælpe med at øge digital penetrering i landet.”

Adopteringsnyheder

Ministeriet for Elektronik og Informationsteknologi (MeitY) i Indien ønsker at give brugerne mulighed for at bruge kryptotokens til digital signering af dokumenter i en national webbrowser. Ministeriet har annonceret lanceringen af ​​konkurrencen “Indian Web Browser Development Challenge”, der har til formål at “inspirere og styrke” udviklere fra hele Indien til at skabe en indfødt webbrowser med en indlejret Controller of Certifying Authorities (CCA) rodcertifikat. Ifølge meddelelsen vil den “foreslåede browser også fokusere på tilgængelighed og brugervenlighed og sikre indbygget support til personer med forskellige evner.”

CBDC-nyheder

Bank of England (BoE) og HM Treasury rekrutterer akademikere og forskere, der ønsker at deltage i en nyoprettet akademisk rådgivende gruppe for centralbankens digitale valuta (CBDC), kaldet Academic Advisory Group (AAG). “AAG vil samle eksperter fra en række discipliner relateret til vores arbejde med den digitale pund, herunder pengepolitik, finans, konkurrenceøkonomi, industriøkonomi, adfærdsvidenskab, jura, innovations teori, markedsføring og erhvervsliv”, lyder meddelelsen. Ansøgningsfristen for AAG er den 3. september.

Top  Sådan undgår du at betale skat af dine kryptohandler og sparer masser af penge

Reguleringsnyheder

Frankrig har ændret sine registreringskrav for kryptofirmaer for bedre at harmonisere med den nyligt afsluttede europæiske Markets in Crypto Assets (MiCA) regulering, meddeler den finansielle tilsynsmyndighed Autorité des Marchés Financiers (AMF). De “forbedrede” krav bliver obligatoriske for “nye aktører” fra den 1. januar 2024. Ændringerne vil “gøre det muligt at implementere en hurtig sporprocedure” til godkendelse af virksomheder, der allerede opererer i landet.

Skattenyheder

Bitget har annonceret et strategisk partnerskab med det kryptoegen skatteselskab Coinpanda. Ved at slå sig sammen sigter Bitget mod at forenkle den komplekse process for kryptoskat og give brugerne en problemfri og omfattende løsning til kryptoskat, siger pressemeddelelsen. Platformen vil give børsens brugere mulighed for effektivt at håndtere deres skatteforpligtelser, sikre overholdelse af reglerne og optimere den samlede skatteoplevelse.

Blockchain-nyheder

Kashifu Inuwa Abdullahi, direktøren for National Information Technology Development Agency (NITDA), har afsløret, at blockchain-teknologi vil blive brugt til generering og validering af certifikater til National Youth Service Corps (NYSC) inden for Nigeria. NYSC-programmet kræver, at universitetsuddannede under 30 år udfører national tjeneste i et år, f.eks. samfundsudviklingsprojekter og tværkulturel integration.

Chainstack, en serie af tjenester, der forbinder udviklere med Web3-infrastruktur, har annonceret en række opdateringer med fokus på udvikleroplevelse. Det har implementeret native support til Scroll, en zkEVM-baseret zkRollup på Ethereum, der muliggør fuld kompatibilitet med eksisterende Ethereum-applikationer og værktøjer. Scroll er en zkRollup på Ethereum, der er fuldt ud ækvivalent med Ethereum Virtual Machine (EVM), ifølge pressemeddelelsen. Andre forbedringer inkluderer tilføjelsen af Base, en Layer-2 blockchain, der bakkes op af Coinbase, frigivelsen af ChatGPT-plugin og introduktionen af nye developer Faucets.

Top  Deutschlands zweitgrößte Bank, DZ Bank, kündigt Pilotprojekt für Krypto-Handel an

Gaming-nyheder

Spiludviklere på Unity-platformen har nu adgang til Emergence SDK, som er et udviklerværktøjssæt, der har fået 33.000 downloads på Unreal Engine, og som giver dem mulighed for at bruge eller implementere interoperable avatarer, inventar, tegnebøger og spillerpersonligheder. Crucible, der har udviklet Emergence med Open Meta, er en verificeret løsningsudbyder på Unity. Ifølge pressemeddelelsen er det et “kæmpe fremskridt” at være tilgængelig på både Unity og Unreal, hvilket betyder, at spilfunktioner ikke kun kan være interoperable, men også interoperable på tværs af spilmotorer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button