Krypto News

Airbnb-Vermieter støder på uventede problemer med kryptominere i lejligheder

Kryptominer bruger Airbnb-værelser til minedrift og efterlader værter med enorme elregninger

Krypto-Minedrift: En dyr overraskelse for Airbnb-værten

Selvom kryptovalutaer har en relativt stor fanbase, forbliver de et nicheemne. Nogle finansekspertser ser det som en penge-revolution, mens andre betragter dem som spekulationsobjekter med volatilitet i priserne. Uanset ens holdning til emnet er det faktum, at de fleste af dem er store energiforbrugere.

For eksempel havde et Airbnb-vært en ubehagelig overraskelse, da hun opdagede, at hendes gæster genererede en elregning på $1500 ved at mine kryptovaluta under deres ophold.

Krypto-Mining: En kontroversiel praksis i Airbnb-lejligheder

Ved krypto-minedrift tilbyder brugerne computerkraft til at skabe nye kryptokurver og sikre netværket. Processen kræver betydelig strøm og kraftfulde computere for at være rentabel. Airbnb-værter har rapporteret om stigende strømregninger på grund af krypto-minedrift i deres ferieboliger, inklusive en sag, hvor en vært modtog en regning på $6000.

Konklusion

På grund af den enorme energiforbrug og omkostninger har en Airbnb-vært besluttet at forbyde krypto-minedrift i deres udlejningsejendomme. Denne praksis fortsætter med at blive kritiseret på grund af dens negative indvirkning på strømnettet og elregningerne for værterne.

Top  Korrigeringsbetjent fra New Jersey anholdt for svindel med krypto pension

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button