Krypto News

Aktiemarkedet forventes at starte opad i 2024: Dax stiger med 1,2 procent på første handelsdag. Lufthansas aktie påvirkes negativt af Citigroups negative anbefaling.

Det tyske aktiemarked er startet med kursgevinster i 2024. Dax steg med 1,2 procent til 16.950 punkter i den første handelstime i det nye år. Aktierne hos Sartorius og Rheinmetall var de største vindere ved årsskiftet. Investmentbanken JPMorgan har tilføjet Sartorius-aktien til deres anbefalingsliste, og Morhosys førte i Tec-Dax. I M-Dax førte Hensoldt markedet for sensorer. Bayer og Siemens Energy påbegyndte også året med store gevinster.

Rheinmetall, Heidelberg Materials og SAP var de største vindere i Dax i 2023, med 54 procent, 52 procent og 45 procent i kursgevinster henholdsvis.

Mange bankanalytikere forventer, at opsvinget på aktiemarkedet vil fortsætte i 2024. Seks finanshuse forudså en slutning på året for Dax på 18.000 punkter ifølge en undersøgelse udført af F.A.Z.

I USA steg produktiviteten, selvom konjunkturen svækkede sig i Europa og især i Tyskland. På grund af dette forventer mange markedsobservatører betydelige rentenedskæringer for 2024.

Der var dog også tabere på det tyske aktiemarked i 2023, herunder Zalando, Siemens Energy og Bayer. Zalando mistede 35 procent, Siemens Energy 32 procent og Bayer 30 procent. Disse kursfald skyldes muligvis de høje rabatter, som virksomheden tilbød på grund af forbrugernes tilbageholdenhed i Europa.

Top  Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash og Ethereum: Sådan bevæger kurserne sig på søndag eftermiddag

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button