Krypto News

Aktiemarkedet konsoliderer sig på højt niveau: Dax falder tilbage trods tidligere stigning

Aktiemarkedet fortsætter med at konsolidere sig på højt niveau

Den tyske aktiemarkeds konsolidering fortsatte tirsdag, da Dax-indekset viste en lille nedgang. Efter at have oplevet en lille stigning mandag, gik det igen lidt nedad tirsdag formiddag. Markedsdeltagerne mener, at Dax-indeksets svingninger under 19.000 punkter skyldes manglende impulser fra virksomhederne og økonomien.

Dax-indekset falder til 18.674 punkter

Dax-indekset faldt med 0,5 procent til 18.674 punkter. Sidste uge nåede det næsten 19.000 punkter, hvilket var et rekordhøjt niveau. Siden begyndelsen af året har indekset haft en stigning på næsten 12 procent.

MDax falder med 1 procent

Det middelstore MDax-indeks faldt med 1 procent til 27.216 punkter og ligger stadig bag Dax. EuroStoxx 50-indekset, som er det ledende barometer for Eurozonen, faldt med 0,7 procent.

Solid global aktiemarked

Ifølge analytiker Andre Sadowsky fra Commerzbank er de internationale aktiemarkeder stadig i god form. Han påpegede, at den amerikanske Dow Jones Industrial-indeks nåede et nyt rekordhøjt niveau over 40.000 punkter dagen før. De fleste indeks i Europa bevæger sig også stadig på høje niveauer.

Kursudvikling i Dax og MDax

I Dax-indekset var kursudsvingene marginale, og Bayer-aktierne var de dårligst præsterende med en nedgang på 2 procent. Aktierne fra Bayer har været i en konsolideringsfase mellem 25 og 30 euro i månedsvis.

I MDax-indekset faldt aktierne fra online-apoteket Redcare Pharmacy med elleve procent til det laveste niveau siden september 2023. UBS anbefalede at sælge aktierne, da vækstimpulserne fra den elektroniske recept ifølge dem allerede er indregnet i prisen.

Top  Trump wirbt auf Krypto-Konferenz um Wählerstimmen: "Pro-Bitcoin-Präsident" verspricht Veränderung

Kontron-aktier stiger

Aktierne fra Kontron steg derimod med 3 procent, da virksomheden har fået en ordre på intelligente ladestationer til elbiler fra en stor bilproducent. Ordrens værdi udgør mindst 200 millioner euro i første omgang.

Kilde: dpa-AFX

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button