Krypto News

Aktier falder på Wall Street på grund af svage renteforventninger, på trods af stigende KI-entusiasme

Nvidia jubler over stærke kvartalsresultater

Det amerikanske chipfirma Nvidia kunne præsentere imponerende tal for det seneste kvartal, hvilket sendte aktien i vejret. Med en indtjening på 26,04 milliarder dollar, en stigning på 262 procent i forhold til året før, og en nettogevinst på næsten 14,9 milliarder dollar, der steg med 600 procent, overgik selskabet klart analytikernes forventninger. Nvidia forventer en yderligere stigning i omsætningen i det kommende kvartal, hvilket har styrket investorernes tillid til virksomhedens rolle i den kunstige intelligensbranche.

Usikkerhed om amerikanske renter

Selvom Nvidia skinner på markedet, er der fortsat usikkerhed omkring de amerikanske renter. De seneste udtalelser fra Federal Reserve indikerer ingen hurtig rentestigning, da bekymringer om inflationen forbliver høj. Selvom nogle forventer en mulig rentestigning senere på året, herunder en sandsynlighed på 60 og 70 procent ved de næste møder, er der stadig tvivl om tidspunktet for eventuelle ændringer.

Boeing og Tesla oplever fald

Ikke alle virksomheder har haft lige så gode dage som Nvidia. Boeing oplevede en nedgang på 7,55 procent, da selskabet forventede at bruge mere penge end at generere det i 2024 på grund af omstruktureringer og nye udfordringer, herunder stop for leverancer til Kina. Tesla-aktien faldt også med 3,54 procent efter at have opgivet målet om at sælge lige så mange biler som Volkswagen og Toyota sammen og i stedet fokusere på autonom kørsel som hoveddriver for vækst.

Europæiske markeder reagerer blandet

På trods af Nvidias succes blev de europæiske markeder ikke markant påvirket. DAX indekset i Tyskland forblev tæt på sit rekordniveau, mens andre indeks også viste stabilitet. Forventninger om en rentenedgang i juni fra Den Europæiske Centralbank kunne kun delvist berolige investorer, mens spændingen omkring de amerikanske renter forbliver.

Top  Kryptomarkedet forventes at stige til nye højder i 2024 - Disse Altcoins har store muligheder for vækst.

Konklusion

Nvidia har vist styrke inden for kunstig intelligens, mens de globale markeder fortsætter med at navigere gennem usikkerhed og volatilitet. Investorer bør være opmærksomme på udviklingen på de amerikanske markeder samt påvirkningen af europæiske beslutninger på den globale økonomi.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button