AltcoinsKrypto News

Altcoins falder, mens investorer søger efter næste meme-coin

Altcoins falder, mens markedet mangler katalysatorer

Altcoins er blevet solgt af på tirsdag, med fald på mellem 4-7% for XRP, Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA), Solana (SOL), Polkadot (DOT) og Polygon (MATIC) i løbet af de sidste 24 timer.

En kombination af fortsat stigende amerikanske statsobligationer med lange løbetider til nye årlige topper og dårlig risikovillighed på det amerikanske aktiemarked med S&P 500 nu under de laveste niveauer i mere end en måned, påvirker sandsynligvis stemningen.

Bitcoin (BTC) handles sidste gang omkring tre kvart procent lavere på dagen i 29.100-dollarsområdet, mens Ether (ETH) handles sidste gang tæt på 1% lavere på dagen nær 1.830 dollars.

Tidligere amerikanske detailomsætningsdata for juli var stærkere end forventet, hvilket har lidt effekt på de forestillinger, at den amerikanske økonomi stadig er langt fra at falde i recession. Dette er bestemt crypto-positivt, så længe det ikke fører til forventninger om flere rentesatser fra Fed.

Generelt er de store blue-chip-navne fanget inden for nylige rækker, og handelsforholdene forbliver noget kedelige, da handlende venter på katalysatorer som frigivelsen af FOMC-mødeprotokollen på onsdag og en mulig dommerafgørelse om Grayscales retssag mod SEC over deres afvisning af sidstnævntes ansøgning om et Bitcoin ETF i juni sidste år.

Handlende, der leder efter muligheden for hurtige gevinster, fortsætter derfor med at ty til shitcoin/meme coin-markederne i hobetal i jagten på den næste 10- eller 100x-token.

Her er nogle af de bedst præsterende mønter på tirsdag ifølge DEXTools.

Shibarium Token (SHIBARIUM)

Mens hypen omkring lanceringen af alfa-versionen af Shiba Inu-økosystemets Ethereum layer-2 scaling blockchain, Shibarium, vokser på grund af succesen med dets betatestnet, forsøger forskellige shitcoins at ride med på successen.

Top  Bitcoin genopretter sig efter kursfald: Geopolitiske risici truer dog fortsat handlen

En sådan shitcoin er Shibarium Token, som forsøger at give indtryk af at have noget at gøre med Shiba Inus Shibarium (det har det ikke).

Meme coin-entusiaster har ikke desto mindre pumpt mønten.

Lanceret tirsdag er SHIBARIUM den bedst præsterende meme coin på dagen ifølge DEXTools, op over 350%.

Dens totale markedsværdi var sidste gang omkring 300.000 dollars, med mere end 1 million dollars i handelsvolumener inden for de sidste 24 timer og nu over 400 ejere.

DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsaudit afslører en bekymrende aspekt af tokenens kontrakt – muligheden for udstederen til at implementere en handelspause.

Handlende skal være meget forsigtige med at købe mønter, der fejlagtigt får det til at se ud som om de er relateret til et succesfuldt kryptoprojekt, når de ikke er det, som det er tilfældet med Shibarium Token, da de sandsynligvis bare er scam coins.

Snake Eyes (SNAKE)

En ny shitcoin kaldet Snake Eyes (SNAKE) er steget på tirsdag og var sidst op næsten 250% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

SNAKE’s markedsværdi var sidst omkring 260.000 dollars, med over 280.000 dollars i likviditet og over 100 ejere.

DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsaudit afslører ingen bekymrende aspekter ved tokenens kontrakt, selvom likviditeten ikke er låst, så token kan stadig ende som en rug pull.

Companion Bot (CBot)

Companion Bot CBot-token, som hævder at “forbedre kryptooplevelsen inden for Telegram-platformen”, er steget på tirsdag og var sidst op omkring 320% ifølge DEXTools, hvilket gør det til en af dagens bedste præstationer.

Dets markedsværdi var sidst omkring 1,78 millioner dollars, med mere end 660.000 dollars i likviditet, som ifølge DEXTools har været låst i mindst 10 måneder.

Top  Litecoin Halving 2023: Hvad kan vi forvente af kursen?

Selvom det er et godt tegn på, at token ikke er en rug pull, er det bekymrende med den 5% købs- og salgsafgift.

Kryptoalternativer at overveje

Shitcoins er meget risikable, da de fleste ikke har nogen reel værdiforløsning.

For dem, der søger en endnu bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ højrisiko-højbelønningsinvesteringsstrategi at blive involveret i preprocesser af krypto.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra kommende kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens sælges næsten altid meget billigt, og der er en lang historie med, at preprocesser leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en stor vision for at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkastet af deres preprocesserinvestering meget godt.

Holdet bag Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå preprocessprojekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over 15 af, hvad projektet betragter som de bedste kryptoprocesser i 2023.

Se de 15 kryptovalutaer.

[Disclaimer: Krypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel gives til oplysningsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.]

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button