BitcoinKrypto News

Amerikanske banker kræver ændringer i reglerne for Krypto-ETF’er

Banker kræver ændring af regler for Krypto-Assets

Amerikanske banker har sendt et åbent brev til SEC, hvor de kræver en revision af definitionen af krypto-aktiver, da de gerne vil have en større rolle i den stigende interesse for krypto-markedet. Dette sker i lyset af, at flere store formueforvaltere har fået godkendt Bitcoin-ETF’er og oplever en betydelig tilstrømning af midler. Derudover har amerikanske banker hidtil været udelukket som forvaringsinstitutter for disse ETF’er, hvilket har betydet, at Coinbase har taget sig af forvaringen for de ni ETF-udstedere. Dette har ført til store omkostninger og begrænset bankernes handlefrihed, da de er nødt til at holde krypto-aktiver direkte på deres regnskaber i overensstemmelse med de nuværende regler.

Ændringer i reglerne vil betyde, at banker fritages for de svære regnskabsmæssige krav og vil åbne op for enklere deltagelse i tendensen med tokenisering af traditionelle aktiver på blockchain. Selv om amerikanske banker indtil videre har været fraværende som forvaring for Bitcoin-ETF’er, har disse stadig set en samlet tilstrømning af over 4 milliarder dollars ifølge data fra Farside.

Eric Balchunas, ETF-analytiker hos Bloomberg, konkluderer, at amerikanske banker viser øget interesse for krypto-verdenen, hvilket afspejles i banksektorens appel til ændringer i reglerne. Dette vidner om den voksende interesse fra traditionelle finansielle institutioner i krypto-markedet. Mens branchen venter på nye reguleringsbeslutninger, fortsætter Bitcoin-ETF’er og hele krypto-markedet med at udvikle sig positivt. Flere og flere institutionelle investorer overvejer at komme ind på markedet i lyset af den stigende interesse.

Dette er et klart tegn på, at krypto-markedet er i fremgang, og at der er en voksende interesse fra institutionelle investorer, som ser muligheder i en stærk markedssituation.

Top  Tre kryptovalutaer du bør overveje at købe i dag

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button