BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

Analyse af Ripple: Kan XRP tilbageerobre sin tidligere succes?

Ripple – Fremtiden for den tidligere nummer 3 i kryptorangeringen

Auch wenn kryptoværdenen føltes stille i et øjeblik, har godkendelsen af Bitcoin ETF’er i USA skabt stor opmærksomhed. Men udover hovedpersonen Bitcoin, og måske også et par procent til Ethereum, kom altcoins i de seneste uger næsten ikke til orde. I dag vil vi hylde den tidligere nummer 3 i rangeringen og dedikere en omfattende analyse og prognose til Ripple.

Ripple og SEC

Først skal vi endnu en gang fokusere på SEC, da det netop er denne myndighed, der siger, at XRP ikke er i overensstemmelse med de nuværende værdipapirregler med hensyn til dets funktion og likviditet. Den amerikanske myndighed kræver stadig registrering af Ripple-mønten XRP som værdipapir. Dette ville dog, ifølge adskillige analytikere, væsentligt begrænse XRP’s nytteværdi.

Hvor er Ripple i øjeblikket?

I dag koster 1 XRP 0,5272 euro. Prisen forbedrede sig kun lidt i gårsdagens handel, med ca. 0,50 procent. I de sidste syv dage steg XRP-prisen dog med ca. 4 procent, selvom månedskortet viser den høje volatilitet af altcoins. Prisen faldt med over 6,70 procent i løbet af de sidste 30 dage. Imponerende er imidlertid væksten, som Ripple kan præsentere på næsten 50 procent i det forgangne år.

Drevet af en dom i USA, hvor XRP blev erklæret ikke for et værdipapir, steg XRP-prisen næsten eksplosivt den dag i juli 2023 og lå på et tidspunkt over 0,72 euro. En anden prisstigning fulgte i begyndelsen af november, sandsynligvis på grund af hypen om de kommende Bitcoin ETF’er. Siden da faldt Ripple-prisen, men ikke så meget som forventet.

Top  Fire grunde for langsigtede kursstigninger i Bitcoin - og to grunde imod.

Fremtiden for Ripple

Næsten ubemærket for offentligheden er værdien af XRP-mønten steget med over 50 procent i løbet af de sidste 12 måneder. Handelsvolumen præsenterer sig også meget stærkt i den nuværende handel og nåede i dag næsten 1 milliard USD, med en stigning på fantastiske 71 procent i de sidste 24 timer. Ripple ligger i øjeblikket på 6. pladsen efter markedsandel.

Hvad bringer fremtiden for Ripple?

Processerne er i gang, SEC’s appel mod en domstolskendelse i USA er åben, og investorerne ser ud til at være i en tyrelignende holdning. Dette giver efter vores opfattelse Ripple de bedste resultater og investorerne ideelle handelsmuligheder.

Med den lempelse i SEC’s holdning til kryptovalutaer regner markedet generelt med, at tvisten med Ripple snart vil tilhøre fortiden. Med godkendelsen af Bitcoin ETF’er er der i hvert fald nået en vigtig milepæl på vejen mod global accept af kryptovalutaer.

Konklusion

Ifølge vores analyser forudsiger en vild Ripple-prognose en pris på over 1,00 euro pr. XRP senere på året. Mønten har potentiale til at vokse, og udviklerne arbejder målrettet på at etablere deres løsninger inden for Central Bank Digital Currencies og grænseoverskridende betalinger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button