Krypto News

Analyse: Aktienmärkte laufen heiß – Anleger rennen in Tech-Aktien

Aktiemarkederne fortsætter med at stige, især takket være de store tech-giganter i USA. En nylig meningsmåling fra Bank of America viser, at investorer har stor tiltro til væksten i teknologivirksomhederne, hvilket er den højeste tillid på to år.

Undersøgelsen af fondsforvaltere viser, at investeringen i teknologiaktier er på det højeste niveau siden august 2020. Samtidig er investeringen i amerikanske aktiemarkeder generelt steget, og investorerne har reduceret deres beholdninger af kontanter med 55 basispoint siden januar. Ifølge strategen Michael Hartnett har tidligere fald i kontantbeholdningen medført aktiemarkedsgevinster på omkring 4 % i de følgende tre måneder.

Teknologivirksomheder, som generelt nyder godt af lave rentesatser, har ført de amerikanske aktiemarkeder til rekordhøjder i år, og Nasdaq 100 har haft gevinster i fire måneder i træk. Dette har dog medført, at S&P 500-indekset er blevet overkøbt, hvilket nogle markedsdeltagere ser som et tegn på en nedgang.

I dag vil fokus være på de amerikanske forbrugerpriser, der forventes at vise yderligere prisfald på tjenesteydelser efter de seneste fald i varepriserne. Dette forventes at styrke argumenterne for rentenedsættelser af den amerikanske centralbank.

En overvægt af de adspurgte i BofA-undersøgelsen forventer også faldende inflation i USA, mens kun 7 % forudser højere prispress. Omkring 65 % af investorerne forventer en blid økonomisk landing, mens sandsynligheden for en hård landing er faldet til 11 %. Ca. 41 % af respondenterne forventer, at vækstvirksomheder med stor kapital vil drive aktiemarkederne, mens 18 % forventer, at små vækstvirksomheder vil levere gevinst.

Kilder: FMW/Bloomberg

Top  Die besten Trading-Tools: Vergleich und Bewertung von Pionex, 3commas, Cryptohopper, Coinrule und Coinstats

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button