Krypto News

Analyse: Aktienmärkte laufen heiß – Anleger rennen in Tech-Aktien

Aktiemarkederne fortsætter med at stige, især takket være de store tech-giganter i USA. En nylig meningsmåling fra Bank of America viser, at investorer har stor tiltro til væksten i teknologivirksomhederne, hvilket er den højeste tillid på to år.

Undersøgelsen af fondsforvaltere viser, at investeringen i teknologiaktier er på det højeste niveau siden august 2020. Samtidig er investeringen i amerikanske aktiemarkeder generelt steget, og investorerne har reduceret deres beholdninger af kontanter med 55 basispoint siden januar. Ifølge strategen Michael Hartnett har tidligere fald i kontantbeholdningen medført aktiemarkedsgevinster på omkring 4 % i de følgende tre måneder.

Teknologivirksomheder, som generelt nyder godt af lave rentesatser, har ført de amerikanske aktiemarkeder til rekordhøjder i år, og Nasdaq 100 har haft gevinster i fire måneder i træk. Dette har dog medført, at S&P 500-indekset er blevet overkøbt, hvilket nogle markedsdeltagere ser som et tegn på en nedgang.

I dag vil fokus være på de amerikanske forbrugerpriser, der forventes at vise yderligere prisfald på tjenesteydelser efter de seneste fald i varepriserne. Dette forventes at styrke argumenterne for rentenedsættelser af den amerikanske centralbank.

En overvægt af de adspurgte i BofA-undersøgelsen forventer også faldende inflation i USA, mens kun 7 % forudser højere prispress. Omkring 65 % af investorerne forventer en blid økonomisk landing, mens sandsynligheden for en hård landing er faldet til 11 %. Ca. 41 % af respondenterne forventer, at vækstvirksomheder med stor kapital vil drive aktiemarkederne, mens 18 % forventer, at små vækstvirksomheder vil levere gevinst.

Kilder: FMW/Bloomberg

Top  Hacker returnerer stjålne Ether efter cyberangreb på HTX og bliver belønnet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button