BitcoinKrypto News

Analyse: Aktuelle Entwicklung des Bitcoin-Preises und Prognose für 2024

Analyse af Bitcoin-prisen

Den velkendte analytiker og investor Crypto Rover, som har en imponerende tilhængerskare på 677.000 følgere på X og 122.000 abonnenter på YouTube, har for nylig offentliggjort sit syn på fremtidige bevægelser af Bitcoin-prisen. Hans analyse fokuserer på de kommende uger, hvor han gentagne gange har annonceret et kursmål på 100.000 dollars for år 2024.

Bitcoin aktuelt i sidelæns bevægelse

På nuværende tidspunkt viser Bitcoin en sidelæns bevægelse, hvor den bevæger sig mellem to markante niveauer på 52.500 og 49.900 dollars. En breakout fra denne spændvidde kan udløse en betydelig bevægelse opad eller nedad, selvom den nuværende likviditetssituation endnu ikke giver et klart signal om retningen.

En breakout over det øvre niveau kunne betyde et kursmål på over 55.000 dollars, mens et fald under det nedre niveau ville indikere det næste supportniveau ved 48.000 dollars.

ETF’er stadig meget aktive

Udviklingen af ETF-strømningerne i forbindelse med Bitcoin har været særlig interessant de seneste dage. Efter at der i den foregående uge blev registreret daglige indstrømninger på op til 600 millioner dollars, viser den seneste tendens et modsatrettet mønster med et udstrøm på 35,6 millioner dollars. Dog viser dataene fra i går igen en positiv trend med en stigning på 251 millioner dollars. På trods af svingningerne forbliver samlet saldoen af ETF-strømme positiv, hvilket tyder på en fortsat stærk interesse fra investorerne i Bitcoin og understreger den generelt optimistiske holdning til digitale valutaer.

Top  PayPals jüngster Vorstoß in den Stablecoin-Markt enttäuscht: Marktkapitalisierung sinkt, während Tether weiterhin dominierend ist

EZB og Trump taler om Bitcoin

Den aktuelle diskussion om Bitcoin i EU’s centralbank (EZB) og på sociale medier viser et blandet billede. Mens EZB i en videnskabelig rapport anerkender Bitcoin som en alternativ til traditionelle finansmarkeder og som en potentiel beskyttelse mod inflation i lande med ustabile valutaer, forbliver den institutionelle holdning over for Bitcoin kritisk. På den seneste erklæring betegnede EZB endda Bitcoin som irrelevant.

Tidligere har den tidligere amerikanske præsident Donald Trump udtalt sig om Bitcoin. Han bemærker, at der er en stigende interesse for brugen af Bitcoin, da mange mennesker accepterer den digitale valuta mere og mere og endda udtrykker ønske om at betale med den. Dette indikerer en potentiel ændring i hans holdning til kryptovalutaer, der tidligere var mere kritisk.

Kursene for nuværende – Pre-sales starter

Stemningen på kryptomarkedet viser i øjeblikket en vis tilbageholdenhed, hvilket afspejles i den samlede markedsværdi. Denne har de seneste dage oplevet et fald og faldt yderligere med 1,7% i dag. Handelen inden for de sidste 24 timer er dog faldet med 15,9%.

I mellemtiden viser nye tokens en imponerende præstation på markedet. Især på baggrund af den opblomstrende oksemarked bliver der i stigende grad lanceret lovende projekter, som hurtigt kan binde fællesskabet til sig. Et eksempel er Scotty the AI, som inden for kun tre dage har overskredet pre-sale-mærket på 500.000 dollars og nu er på næsten 600.000 dollars.

Scotty the AI positionerer sig som et interessant memecoin med en konkret nytteværdi ved at love at gøre handel på Web3 mere sikker.


klik på “Fortryd” for at få en anden version

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button