BitcoinEthereumKrypto News

Analyse: Altcoins kunne overgå Bitcoin, når Ethereum når bestemt værdi

Analyse af Altcoin-markedet af Benjamin Cowen

Benjamin Cowen’s forudsætninger

Benjamin Cowen, en analytiker, mener, at det svære altcoin-marked potentielt kan komme sig under visse betingelser i forhold til Bitcoin (BTC). Cowen fremhæver, at den vigtigste indikator at holde øje med er præstationen af Ethereum (ETH) i forhold til Bitcoin (BTC), målt som ETH/BTC. Han påpeger, at når ETH/BTC-parret når en spredning mellem 0,03 BTC og 0,04 BTC på ugechartet, hvilket det nylig har gjort, kan Bitcoin’s markedsdominans (BTC.D) begynde at falde.

BTC.D-index og Altcoins

BTC.D-indekset måler den førende kryptovalutas andel af den samlede markedsværdi. En nedgang i dette indeks tyder ofte på, at altcoins overgår Bitcoin.

Cowen mener, at vurderingen af ETH/BTC er afgørende for at forstå, om altcoin-markedet vil forbedre sig eller fortsat står over for udfordringer. I de seneste to og et halvt år har Cowen antaget, at altcoins sandsynligvis vil fortsætte med at miste værdi i forhold til Bitcoin, indtil ETH/BTC når området 0,03 til 0,04 BTC. Da ETH/BTC nu har nået 0,04, tyder det på, at en markedsændring er lige om hjørnet.

Forudsigelse om Bitcoin’s dominans

Cowen forudsiger også, at Bitcoin’s dominans i de kommende måneder kan nå sit højdepunkt. Han mener, at BTC’s dominans muligvis allerede når sit højdepunkt i september, men det kan vare ind i december.

Konklusion

Benjamin Cowen’s analyse af markedet tyder på, at en potentiel ændring er undervejs, da ETH/BTC-forholdet når et afgørende niveau. Det vil være interessant at se, om altcoins vil fortsætte med at stige i værdi i forhold til Bitcoin, og om Bitcoin’s dominans vil falde som forventet.

Top  Toncoin: Eine Analyse seines starken Wachstums und seines Potenzials auf dem Kryptowährungsmarkt

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button