BitcoinKrypto News

Analyse: Bitcoin’s dominans står over for udfordringer på baggrund af makroøkonomiske trends

Makroøkonomiske trends kan udfordre dominansen af Bitcoin

Rezessionsindikator signalerer potentielle ændringer

Krypto-analytiker Benjamin Cowen forudsiger, at makroøkonomiske trends i nærmeste fremtid kan udfordre dominansen af Bitcoin (BTC). Cowen nævnte specifikt den mindre kendte Rezessionsindikator Sahm Rule i en nylig YouTube-video.

Øget arbejdsløshed og løsere pengepolitik

Sahm Rule udløses, når det tre-måneders glidende gennemsnit af den nationale arbejdsløshedsprocent stiger med 0.50 % eller mere sammenlignet med sit tidligere lave niveau året før. I juli nåede indikatoren 0.53 procentpoint, hvilket indikerer en eventuel overgang til en løsere pengepolitik, uanset om en recession er forestående.

Bitcoin-dominans kan nå sit højdepunkt

Cowen mener, at dette signal kan markere slutningen på dominansen af Bitcoin, hvilket muligvis kan ske enten i september eller senere i december. Han påpegede også tegn på svaghed på arbejdsmarkedet, herunder at antallet af ledige stillinger pr. arbejdsløs er vendt tilbage til niveauer før pandemien.

Fremtidige udfordringer kræver opmærksomhed

Cowen advarer om, at situationen kan forværres yderligere, hvis renten ikke justeres i overensstemmelse hermed, og at det er vigtigt at være opmærksom på de makroøkonomiske trends, der kan påvirke Bitcoin og dets dominans på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  US-Præsidentkandidatens pengepung vokser: Fra 1,5 millioner til en formue

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button