Krypto News

Angriberen bag Gala Games returnerer 22 millioner dollars: Første store del af midler var allerede frosset.

En del af de stjålne midler returneres

I en overraskende vending har angriberen af Gala Games besluttet at returnere 22 millioner dollars af de midler, der tidligere blev stjålet. Angriberen, der endnu ikke er identificeret, havde tidligere stjålet en stor sum penge fra blockchain-spillet og projektet Gala Games.

Et betydeligt beløb af de midler, der blev stjålet, var allerede blevet indefrosset, men resten af beløbet er nu blevet returneret. Dette har lettet nogle af bekymringerne omkring sikkerheden og troværdigheden af projektet.

Gala Games er et blockchain-spilprojekt, der sigter mod at give brugerne mulighed for at spille og tjene penge ved at bruge blockchain-teknologi. Projektet har været populært blandt entusiaster af både gaming og kryptovaluta.

Det er endnu uvist, hvad der præcist motiverede angriberen til at returnere en del af de stjålne midler, men nogle spekulerer i, at offentlighedens pres kan have haft en indflydelse på beslutningen.

På trods af denne positive udvikling understreger eksperter vigtigheden af at beskytte ens digitale aktiver og være opmærksom på sikkerheden, især i kryptovalutaverdenen, hvor transaktioner ikke kan fortrydes, og midler kan være sårbare over for hackere.

Top  Stor transaktion fra Mt.Gox-nachlass: 13.000 Bitcoin flyttet for første gang siden juli

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button