Krypto News

Anleger tager profit hjem fra rekordhøje US-børser før inflationsdata – Kryptokurver stiger til nye højder.

Markedet reagerer på forventningerne til inflationsdata

Investorerne på de amerikanske børser fortsatte med at tage overskud hjem mandag, efter at markedet tidligere havde nået rekordhøje niveauer. Især med henblik på de kommende inflationsdata, som forventes offentliggjort tirsdag, manglede købelysten igen. Dog var der stadig interesse for kryptovalutaer, som nåede nye højdepunkter, samt aktier i virksomheder, der beskæftiger sig med dette område.

Dow Jones og S&P 500 viser mindre fald

I den tidlige handel faldt Dow Jones Industrial med 0,27 procent til 38.619,52 point, hvilket fortsatte de moderate tab fra fredag. Den bredere S&P 500-indeks faldt yderligere med 0,28 procent til 5.109,42 point ved starten af ugen. Den teknologitunge Nasdaq 100-indeks faldt med 0,34 procent til 17.957,07 point. Fredag nåede den første en rekordhøjde, men lukkede alligevel med de største tab.

Fokus på kommende økonomiske data

På tirsdag er forbrugerpriserne for februar på dagsordenen. De kan give en indikation af den første rentenedgang fra den amerikanske centralbank, Fed. To dage senere følger vigtige detaljer om detailsalget for den foregående måned og vil yderligere belyse den økonomiske situation.

Kilde: dpa-AFX

Top  Bitcoin-Preis erreicht wichtiges Niveau trotz falscher ETF-Gerüchte

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button