AltcoinsKrypto News

ANZ Bank tester tokenized assets i samarbejde med Chainlink

ANZ tester tokeniserede aktiver i samarbejde med Chainlink

Det australske storbank ANZ er på vej mod en større vedtagelse af tokeniserede aktiver efter succesfuldt gennemført en testtransaktion i samarbejde med Web3 services platform Chainlink.

Ifølge en opdatering fra Nigel Dobson, der er ANZ’s porteføljeleder for banktjenester, datert den 13. september, blev transaktionen udført ved hjælp af den tekniske integration af bankens teknologistak for digitale aktiver og Chainlinks Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP).

CCIP giver virksomheder mulighed for at overføre data og værdi mellem offentlige eller private blockchain-miljøer direkte. Protokollen gik i live i juli for tidlige adgangsbrugere på Avalanche (AVAX), Ethereum (ETH), Optimism (OP) og Polygon (MATIC) blockchains.

ANZ arbejdede for nylig sammen med Chainlink CCIP for at gennemføre en testtransaktion, der simulerer købet af en tokeniseret aktiv, faciliteret ved hjælp af A$DC og en af ANZ udstedt stablecoin i newzealandske dollar.

A$DC, som er ANZ-bankens native stablecoin, er fuldt ud sikret af den australske dollar og kan indløses tilsvarende midler, der holdes i en reservekonto forvaltet af ANZ.

Dobson: “Vigtig milepæl for ANZ”

ANZ undersøger aktivt brugen af decentraliserede netværk gennem en “test-og-lær” tilgang, skrev Dobson. I juni brugte den australske bankgigant ANZ sin stablecoin A$DC til at købe en digital repræsentation af australske CO2-kreditter i en aftale med den private investor Victor Smorgon Group.

Dobson sagde, at sådanne aftaler i fortiden, der involverede den native stablecoin, har givet “værdifulde lektioner” for banken at udforske yderligere anvendelser. “Baseret på markedets aktivitet forventer vi, at den fortsatte vedtagelse af digitale aktiver vil resultere i udbredelse af flere aktiver på mange blockchain-netværk,” tilføjede han.

Top  Solana led massive losses in the turbulent cryptocurrency market this week.

Han beskrev det nuværende samarbejde som en “vigtig milepæl” for banken og at ANZ ser frem til at deltage i yderligere arbejde med den bredere industri.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button