AltcoinsKrypto News

Arbitrum Foundation og Fracton Ventures indgår partnerskab for at accelerere blockchain-vedtagelse i Japan

Arbitrum Foundation og Fracton Ventures samarbejder om at accelerere Ethereum Layer 2-vedtagelsen i Japan.

I dag annoncerede Arbitrum Foundation, en organisation dedikeret til at støtte Arbitrum, et Ethereum Layer 2-netværk, et strategisk partnerskab med protokolstudiet Fracton Ventures.

Samarbejdet sigter mod at etablere Arbitrums tilstedeværelse i Japan ved hjælp af lanceringen af ​​Arbitrum Japan, en platform designet til at kickstarte økosystemets vækst og initiativer inden for samfundsdannelse.

Arbitrum Foundations chef for økosystemudvikling, Nina Rong, bemærkede det store potentiale i det japanske marked i pressemeddelelsen.

“Hos vores samarbejde med Fracton Ventures føler vi, at vi er i en unik position til at nå ud til en ny demografisk gruppe af udviklere, innovatører og blockchain-nysgerrige forbrugere, der ikke tidligere har været eksponeret for fordelene ved blockchain-teknologi,” sagde hun. “Og hvordan Arbitrum har udnyttet den teknologi til at blive den førende Layer 2-skaleringsplatform i branchen.”

Siddharth Pillai, Head of Partnerships hos Fracton Ventures, udtrykte tillid til sin organisations evne til succesfuldt at realisere visionen om Arbitrum Japan.

Pillai bemærkede det uudnyttede potentiale i det japanske blockchain-sektor, der ikke har haft meget eksponering for førende teknologi og udviklerværktøjer. Introduktionen af ​​Arbitrum Japan vil efter hans mening give mulighed for at fuldt ud udnytte kraften i blockchain i regionen.

Partnerskabet mellem Arbitrum Foundation og Fracton Ventures har til hensigt at følge en todelt tilgang til at nå sine mål. Den første del omfatter forretningsudvikling og økosystemsopbygning, mens den anden fokuserer på uddannelse og samfundsstøtte.

Fracton Ventures, der opererer i Japan, vil bruge sit netværk af eksperter, investorer og udviklere i regionen til at udvide Arbitrum-økosystemet på det japanske marked. Dette vil involvere fremme af samarbejde mellem virksomheder, der opererer i web2- og web3-rummet og forventes at drive forretningsudvikling.

Top  OKX åbner officielt i Holland med ny krypto handelsplatform og Web3 wallet.

Den anden del af strategien omfatter udvidelse af teknisk uddannelsesindhold gennem Ask-Me-Anything (AMA) sessioner og hackathons. Universitetsambassadører og samfundsledere vil også få ansvaret for at lede aktiviteter til at fremme adoptionen af ​​Arbitrum blandt forbrugere.

Japan har etableret sig som et venligt miljø for væksten af ​​kryptoindustrien. Premierminister Fumio Kishida udtrykte optimisme om web3’s potentiale til at transformere internettet og bidrage til samfundsmæssige ændringer under WebX-konferencen i juli.

Arbitrums rejse begyndte med en token-airdrop i marts 2023, samtidig med lanceringen af ​​Arbitrum Foundation. Airdroppen gjorde 1,16 milliarder tokens tilgængelige som en belønning til tidlige brugere af Layer 2-netværket og gav dem governance-beføjelser i DAO’en, der styrer Arbitrum One- og Nova-netværkene.

Trods en vis kontrovers i begyndelsen har Arbitrum gjort vigtige fremskridt og dominerer Ethereum Layer 2-skaleringsmarkedet i form af total værdi låst (TVL).

Per i dag har Arbitrum en TVL på 5,9 milliarder dollars på tværs af Layer 2-kæder ifølge L2BEAT, hvilket sætter det foran konkurrenter som Optimism og Coinbases Base.

Det strategiske partnerskab mellem Arbitrum Foundation og Fracton Ventures lover stor fremgang for udvidelsen af ​​Arbitrum-økosystemet i Japan. Med den rette udførelse kan dette samarbejde fremme adoptionen af ​​blockchain-teknologi i regionen, skabe nye muligheder og udvide mulighederne for udviklere og investorer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button