BitcoinKrypto News

ARK Invest: Bitcoin im Rallymodus – Strategie für bessere Renditen

Bitcoin i fokus: ARK Invests langsigtede investeringsstrategi

Bitcoin har oplevet en imponerende prisrally på det seneste, delvist takket være det generelt positive markedsmiljø og den forestående Bitcoin-halvering i april. Med prisen på over 60.000 US dollars pr. mønt nærmer Bitcoin sig sit all-time high på omkring 69.000 US dollars.

ARK Invest satser på Bitcoin

Investeringsrådgiveren ARK Invest, grundlagt af Cathie Wood, har længe været bullish på Bitcoin. Virksomheden lancerede sin egen Bitcoin-Spot-ETF i samarbejde med 21Shares i januar 2024. ARK Invest mener, at en investering i Bitcoin på lang sigt kan føre til bedre afkast. Brett Winton fra ARK Invest har understreget vigtigheden af at investere i innovation generelt og mener, at en ansvarlig allokeret del af ens portefølje til Bitcoin kan resultere i bedre afkast.

Absicherung des Portfolios gegenüber Innovation

Det er vigtigt for investorer at forberede sig på at blive udfordret af innovation i fremtiden, ifølge Brett Winton. Han anbefaler at sikre ens portefølje mod “innovationsrisici”, da flere virksomheder forventes at blive påvirket af innovationer i de kommende år.

5-års investeringshorisont anbefales

ARK Invest anbefaler en investeringshorisont på fem år for at maksimere risikojusterede afkast. Ifølge deres “Big Ideas 2024” -rapport fra januar 2024 har Bitcoin udviklet sig til en uafhængig aktivklasse og er værd at overveje som et strategisk investering. En “optimal” Bitcoin-allokering har historisk set haft en gennemsnitlig risikojusteret afkast på 4,8% over en femårig periode siden 2015.

Flere Bitcoin-katalysatorer

ARK Invest forventer, at Bitcoin vil drage fordel af godkendelsen af flere Spot-ETF’er af SEC, det kommende halvering samt en øget accept blandt institutionelle investorer. De ser en udvikling mod at Bitcoin bliver betragtet som en strategisk investering og en del af et diversificeret portefølje.

Top  Kryptowährungen steigen auf neue Jahreshochs, während die "Magnificent Seven" einbrechen: Entkoppeln sich Bitcoin und Co. von Tech-Aktien?

I en tid med øget interesse for digitale valutaer som Bitcoin, er ARK Invests langsigtede tilgang til investering i kryptovalutaer som Bitcoin måske netop det der sikrer den bedste mulige investeringsstrategi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button