BitcoinKrypto News

ARK Invest kauft 4,3 Millionen Anteile des ProShares Bitcoin ETF und reicht erneut Antrag auf Spot-Bitcoin-ETF ein

Cathie Woods ARK Invest køber massiv mængde Bitcoin ETF-aktier

Cathie Woods ARK Invest har netop købt 4,3 millioner aktier af ProShares Bitcoin Strategy ETF, bedre kendt som “BITO”, der sporer prisen på futures, der er bundet til verdens største kryptocurrency. Dette viser en handelsnote fra torsdag.

På baggrund af fondens slutkurs onsdag er ARKs aktie efter Reuters beregninger værd omkring 92 millioner dollars.

Markedets opsving

Efter et hårdt år i 2022 oplever kryptomarkedet en opblussen, hvor bitcoin indtil videre er steget med mere end 150% i år. Storforvaltere som BlackRock venter på godkendelse fra den amerikanske børstilsynsmyndighed (SEC) for at lancere en serie derivatbaserede produkter som ETF’er baseret på bitcoinspotprisen.

ARK’s ansøgning om ny Bitcoin ETF

ARK har i samarbejde med 21Shares genindgivet en ansøgning til SEC for at få godkendt en Spot-Bitcoin-ETF kaldet ARK 21Shares Bitcoin ETF, efter at tilsynsmyndigheden fandt, at den oprindelige prospekt ikke overholdt kravene til at forhindre svindel og markedsm manipulation.

Salg af aktier i Coinbase og nye investeringer i Bitcoin

Uanset dette har ARK Invest solgt aktier i Coinbase Global til en værdi af omkring $27,6 millioner, baseret på det seneste slutkurs for kryptobørsen. Aktierne i Coinbase er steget med mere end 400% indtil videre i år.
Tidligere på ugen offentliggjorde softwarevirksomheden MicroStrategy også, at de har købt Bitcoin til en værdi af omkring 615,7 millioner dollars i kontanter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Vigtig information om ophavsret og ansvarsfraskrivelse for finansielle indhold - Læs mere her.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button