EthereumKrypto News

ARK Invest og 21 Shares søger separate tilladelser til Ethereum Futures-ETF efter forsinkelse af Bitcoin ETF-anmodning

ARK Invest og 21 Shares ansøger om Ethereum Futures-ETF efter SEC’s forsinkelse af Bitcoin ETF godkendelse

ARK Invest og 21 Shares har indgivet en separata ansøgning til Securities and Exchange Commission (SEC) om at godkende en Ethereum Futures Exchange Traded Fund (ETF) efter forsinkelsen af deres Bitcoin ETF-anmodning. Denne dobbelte ansøgningsstrategi anses af mange for at være et forsøg på at tilbyde investorer flere muligheder i kryptomarkedet.

Ifølge deres indgivelse den 24. august vil ARK Invest og 21 Shares fungere som rådgivere for to separate fonde, der investerer i Ethereum futures-kontrakter. Målet er at etablere både ARK 21Shares Active Ethereum Futures ETF og ARK 21Shares Active Bitcoin Ethereum Strategy ETF.

Den første af disse, ARK 21Shares Active Ethereum Futures ETF, vil investere i en portefølje af Ethereum futures-kontrakter, der handles på regulerede børser som Chicago Mercantile Exchange. Fonden vil udelukkende fokusere på futures-kontrakter og ikke investere direkte i Ethereum. For at styrke fondens likviditet og beskytte sig mod risici forbundet med Ethereum futures investeres de resterende aktiver i kortvarige pengemarkedsinstrumenter og obligationer.

Derudover planlægger ARK Invest og 21 Shares at tilbyde ARK 21Shares Active Bitcoin Ethereum Strategy ETF, som vil investere i både Bitcoin og Ethereum futures-kontrakter. Dette vil give investorer mulighed for at eksponere sig for begge kryptokurver i samme fond.

Det er værd at bemærke, at tidligere forsøgte Valkyrie Securities at få SEC til at inkludere ETH futures-kontrakter i deres Valkyrie Bitcoin Strategy ETF. Nu ser det ud til, at ARK Invest og 21 Shares ønsker at investere i både Bitcoin og Ethereum futures med deres to-i-en strategi.

Top  Milliardær tilbyder op til 1.200 dollars i timen til eksperter der taler til hans fordel

Det er dog stadig uklart, om disse virksomheder er optimistiske over for kryptomarkedet, eller om andre faktorer påvirker deres beslutning. Nogle eksperter spekulerer i, om virksomhederne blot ønsker at blive “Gatekeepers” for kryptokurverne for at maksimere deres indtjening, når kryptokurver begynder at påvirke økonomien.

Det er nu op til SEC at vurdere ARK Invest og 21 Shares’ anmodninger og beslutte, om disse ETF’er skal godkendes. Vi må afvente, om SEC vil give grønt lys til disse ansøgninger og godkende disse ETF’er, eller om der vil blive stillet yderligere krav og betingelser.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button