FinanzenKrypto News

Ark Invest overrasker ved at sælge kryptobevægelser, herunder Coinbase og Grayscale aktier, mens Bitcoin når over 35.000 dollars

Ark Invest sælger kryptobestande

I en overraskende bevægelse har Ark Invest, under ledelse af Cathie Wood, solgt dele af sine kryptobestande, herunder aktier i Coinbase og Grayscale Bitcoin Trust. Denne uventede ændring i porteføljen kan have flere grunde. Ark Invest og andre virksomheder forhandler med Securities and Exchange Commission (SEC) om indførelsen af Bitcoin ETF’er.

Et nyt højdepunkt for Bitcoin

I sidste uge genoptog Bitcoin sin opadgående trend og nåede en ny årsrekord på 35.160 USD. Denne opsving påvirkede også kryptomarkedet og sendte kursen på kryptoaktierne i vejret. Coinbase og Grayscale Bitcoin Trust var blandt vinderne og oplevede betydelige kursgevinster. Coinbase steg med 16 procent til ca. 89 USD, mens GBTC steg med 10 procent til 27 USD.

Coinbase og Grayscale Bitcoin Trust Shares

Udvikling af Coinbase- og Grayscale Bitcoin Trust-aktier; Kilde: TradingView

Ark Invests salg af Coinbase- og GBTC-aktier

Ark Invest gik imod strømmen ved at sælge Coinbase- og GBTC-aktier til en værdi af næsten 5,8 millioner USD. I deres seneste nyhedsbrev beskrev virksomheden denne bevægelse. De solgte cirka 42.613 COIN-aktier via ARK Next Generation Internet ETF (ARKW) og ARK Fintech Innovation ETF og indsamlede dermed omkring 3,29 mio. USD. Derudover solgte virksomheden 100.739 GBTC-aktier til en pris på 24,70 USD pr. aktie, hvilket svarer til en samlet værdi på ca. 2,48 mio. USD.

Som en del af ændringen i investeringsstrategien købte Ark Invest 259.628 aktier i Robinhood. Dette skift skete på et tidspunkt, hvor virksomheden havde en betydelig position i GBTC og var den næststørste aktionær i Trusten med ikke mindre end 130 mio. USD investeret.

Top  Bitcoin Price Shows Significant Uptrend as Halving Event Approaches

Årsagerne til Cathie Woods salg

Grundene til salget af kryptoaktier kan være forskellige. Ark Invest står sammen med 21Shares på ventelisten til en Bitcoin ETF og har samtaler med SEC om en mulig godkendelse.

Ifølge Wood har SEC’s holdning ændret sig markant, hvilket viser deres interesse for dialog om Bitcoin ETF-ansøgninger. Hun sagde:

“SEC er begyndt at tale med os om Bitcoin ETF-ansøgningen. Dette tyder på en ændring i SEC’s holdning. Bitcoin ETF’er vil helt sikkert blive godkendt, endda flere samtidigt. Retten vil pålægge SEC at gøre det.”

Bitcoin ETF’ernes indtog

Kryptomarkedet gennemgår i øjeblikket en forandring, da traditionelle finansielle virksomheder som BlackRock og Fidelity hopper med på Bitcoin ETF-vognen. Som rapporteret af BeInCrypto tidligere på ugen tog BlackRock det første skridt og registrerede en ticker til sin iShares Bitcoin Trust hos DTCC (Depository Trust & Clearing Corporation).

Ark Invests beslutning afspejler en bredere tendens på kryptomarkedet. Den antyder en forsigtig optimisme, der forsøger at beskytte sig mod markedets volatilitet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button