Krypto News

„Automatisierte Erstellung von ERC-20-Token mit Hilfe von KI: Ethereum-Entwickler lässt ChatGPT einen Memecoin erschaffen“

Hvordan OpenAI’s ChatGPT skabte en Memecoin automatisk

En anonym bruger ved navn X hævder at have skabt en Memecoin ved hjælp af OpenAI’s KI-værktøj ChatGPT. Dette værktøj giver mulighed for automatisk oprettelse af en kryptocurrency ved hjælp af kunstig intelligens. Memecoin’en, der blev kaldt AstropepeX, er nu handelbar på den decentrale kryptobørs Uniswap og har allerede opnået et handelsvolumen på 12,9 millioner dollars inden for en periode på 24 timer.

X, der også er kendt som @Croissant.Eth, en Ethereum-udvikler, delte i en Twitter-tråd, hvordan han skabte Memecoin’en ved hjælp af ChatGPT. Selvom ChatGPT egentlig kun er i stand til at skrive den nødvendige kode og levere en trin-for-trin-guide til udvikleren, formåede Croissant-Eth alligevel at forbinde KI’en med Ethereum-netværket ved hjælp af en OpenAI-grænseflade til udviklere. Han bad ChatGPT om at oprette en ERC20-token i henhold til OpenZeppelin-standarderne, der er et standard smart kontrakt i Solidity – Ethereum’s programmeringssprog.

I sin Twitter-tråd forklarer Croissant-Eth, at resultatet af KI’en var forbløffende, men stadig langt fra perfekt. Han var ikke tilfreds med det navn, som KI’en ønskede at give den nye Memecoin: Fluffyunicorncoin. Derfor indtastede han data om de mest omsatte tokens og deres karakteristika, så KI’en kunne få kontekst omkring kryptocurrency. Han var meget gladere for forslag som Inuverse eller Quantumpepe, der hentydede til kendte Memecoins som Dogecoin og Pepe. Han skrev endda på Twitter, at GPT-4 havde en meget bedre forståelse af kryptokultur samt sin egen kreativitet i svarene.

Dall-E, en billed-baseret KI fra OpenAI, blev brugt til at skabe Memecoin’ens logo.

Top  IOTA planlægger gennembrud med nynetværk og opgraderinger for at øge værdien af ​​deres token

Croissant-Eth sørgede for at holde koden til ChatGPT-token fri for menneskelig indblanding ved at tilføje yderligere betingelser, der udelukkede ejerens rettigheder til Memecoin’en, når den selvudførende kontrakt blev aktiveret. I stedet ville ejerskabet af hvert af de tokens, der blev genereret af ChatGPT, blive tilbagekaldt. Memecoin’en og to Ether ville dermed gå til likviditeten på Uniswap, den decentraliserede børs. Croissant-Eth konkluderer, at autonom kode og KI nu vil levere deres eget ERC20-token for første gang nogensinde.

Han har udviklet dette projekt baseret på en tidligere idé fra Digitalkunstneren Rhett Mankind, der lod ChatGPT generere et token kaldet Turbo. Croissant-Eth fandt inspiration i dette og ønskede at reducere menneskelig indblanding endnu mere. Han har annonceret, at han vil frigive sin kode med en brugergrænseflade, der vil tillade alle at skabe deres eget Ethereum-token ved hjælp af ChatGPT. Nogle brugere på Twitter hævder allerede at have lavet deres egne tokens med KI’ens hjælp.

Hvad er Memecoins?

Selvom der dagligt opstår nye Memecoins, er markedet for kryptocurrency tydeligt domineret af et fåtal. Coinmarketcap viser, at omkring 50% af markedet er dedikeret til Bitcoin, mens Ethereum står for næsten 20%. Alle andre kryptocurrencys ligger i den ene-cifrede procentdel: Tether USD tegner sig for 7%, Ripple og BNB-token udgør hver 3%. Ifølge Coinmarketcap er Dogecoin med 0,85% markedsandel den største Memecoin. Disse sjove projekter mangler ofte reelle anvendelsesmuligheder og har ofte kun en kort levetid. Dog er nogle aktuelle Memecoins som Shiba Inu og Pepe meget succesrige. Der er mange kopi-projekter med navne som Baby Doge Coin, Doge Killer eller Bone Shibaswap. De fleste Memecoins kendetegnes af deres hurtige prisstigninger, men dette betyder ofte tab for mange investorer. Pump-and-Dump-strategien ligger bagved.

Top  KfW wagt sich mit digitaler Anleihe auf den Markt: Wertpapiere über Blockchain ausgegeben

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button