BitcoinEthereumKrypto News

Babylon Revolutionerer Krypto-Sektoren med Lancering af Bitcoin-Staking-Program

Babylon revolutionerer Bitcoin-staking markedet

Babylon har lanceret et Bitcoin-staking-program, der sætter nye standarder i kryptosektoren. Denne innovative strategi giver brugerne mulighed for at stake Bitcoin, samtidig med at de bevarer kontrol over deres aktiver, hvilket åbner op for en transformerende måde at udnytte et 1,2 billioner dollars værdifuldt aktiv uden at afgive styringen.

Babylon’s Bitcoin Staking Proces

I den første fase af staking-processen skal brugerne indsende transaktioner til Bitcoin-blockchainen. Disse transaktioner aktiverer et selvstændig stakingscript, der sikkert binder de angivne BTC. Det er vigtigt at bemærke, at stakere delegerer deres Proof of Stake (PoS) stemmerettigheder og ikke BTC til en udvalgt endepunkt. Denne tilgang giver brugerne mulighed for at deltage i PoS-konsensusmekanismer på andre blockchains som Ethereum og Avalanche, hvilket potentielt kan sikre 120 milliarder dollars, hvis ti procent af Bitcoin-udbuddet stakes.

Babylon har fastsat stakinggrænser, der spænder fra 0,005 BTC til 0,05 BTC for at forhindre, at store beholdere dominerer processen. Dette lille maksimumsbeløb er designet til at fremme en bred deltagelse og forhindre enkelte enheder i at monopolisere processen.

Staking Protokoll og Belønninger

Staking-protokollen indeholder en tidslås på cirka 15 måneder, svarende til 64.000 Bitcoin-blokke. Stakere kan frigive deres stakes før udløbet under en 1008-blok-afbrydelsesperiode for at tilføje fleksibilitet og likviditet til processen. I denne fase er der ingen direkte staking-belønninger, da PoS-kæden endnu ikke er aktiv. I stedet har Babylon implementeret et punktsystem til at spore og belønne brugernes aktiviteter, da visse brugere på grund af regulatoriske begrænsninger muligvis ikke kan optjene point.

Top  Bitcoin-Kurs stabil og venter på vigtige US-Wirtschaftsereignisse: Hvad kan det betyde for kryptomarkedet?

Fremtiden for Babylon

Straks efter lanceringen nåede Babylon-staking sin maksimale kapacitet på 1.000 BTC. Dette midlertidige loft, kombineret med den begejstrede markedsoptagelse, baner vejen for potentielle udvidelser i fremtidige faser. Babylon sikrede sig også betydelige finansielle midler på 70 millioner dollars i juni 2024, ledet af Paradigm med bidrag fra Polychain Capital og HashKey Capital. Med en medstifter som David Tse, professor ved Stanford University, står Babylon stærkt positioneret til at fortsætte med at innovere og forme fremtiden for staking-industrien.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button