BitcoinKrypto News

Bafin beschlagnahmer illegale Krypto-Automaten og kvart million euro – Tæt på for højere straffe

Stor razzia afslører ulovlige krypto-automater i Tyskland

Beslaglæggelse af automatudstyr og betydelige mængder kontanter

I en stor aktion i Sydtyskland har Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (Bafin) beslaglagt 13 ulovlige kryptovaluta-automater. Samtidig blev der konfiskeret knap en kvart million euro i kontanter. Ifølge Bafin udgør automaterne en høj risiko for hvidvask af penge.

Mangel på nødvendige tilladelser

For at drive bankforretninger i Tyskland kræves der tilladelser, som operatørerne af automaterne ikke havde. Opstillere af kryptovaluta-automater uden tilladelse fra Bafin begår derfor ulovlige handlinger og kan straffes derefter.

Razziaens omfang og konsekvenser

I alt 60 indsatspersoner fra Bafin, politiet og Bundesbank deltog i aktionen, der omfattede 35 forskellige steder, herunder Stuttgart og München. Automaterne blev fundet i butikker og kiosker, og nogle var allerede flyttet, muligvis i et forsøg på at undgå myndighedernes opmærksomhed.

Mulige straffe for involverede

Operatørerne af de ulovlige automater risikerer op til fem års fængsel, men før de kan straffes, skal de først findes. Personer og virksomheder, der stiller lokaler, strøm eller internetforbindelse til rådighed for opstillere af krypto-automater, kan også blive genstand for administrative foranstaltninger ifølge Bafin.

Advarsel mod kryptovaluta-handel

Bafin advarer om, at handel med bitcoins og lignende valutaer er meget spekulativ og kan føre til store gevinster såvel som store tab på kort tid. Der er også risiko for total tab af investeret kapital. Bafin opfordrer derfor til forsigtighed ved investering i kryptovalutaer og brugen af automater uden kundeverifikation.

Top  AXL-Token stiger med over 30% efter Binance-listing: Händlere og investorer begejstret

Tidligere sager og lovlige krypto-automater

Tidligere er der set lignende tilfælde i Tyskland, hvor virksomheder er blevet stoppet for at drive ulovlige krypto-automater uden tilladelse. Legale bitcoin-automater er dog blevet opstillet af virksomheder som Saturn i samarbejde med Coinfinity i flere tyske byer som Köln, Dortmund og Frankfurt.

Konklusion

Kryptovaluta-automater er et populært middel til hvidvask af penge og andre ulovlige aktiviteter, hvilket understreger vigtigheden af lovlige og regulerede handelsplatforme. Bafin fortsætter med at advare mod de potentielle farer og risici ved handel med kryptovalutaer samt brugen af automater uden tilstrækkelig kontrol.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button