Krypto News

Baktatcoin: Sådan fungerer pengeudbytning fra landbrug

Baktat: Tokenizing Profits from Agriculture

Det mål, som Baktat har, er intet mindre end at tokenisere profitter fra landbrug. Det bedste ved det hele er, at alle kan være en del af det. Fødevaremærket planlægger nemlig en lovende ICO med Baktat-tokenet.

Baktatcoin: Sådan fungerer Money Farming

Ifølge det officielle Whitepaper lover tokenet passiv indkomst ved hver enkelt transaktion. Hvis man er ejer af tokenet, kan man bruge det til at investere i forskellige landbrugsprojekter. Tokenet afspejler altså også værdien af virksomheden. Hvis man ejer tokenet, driver man automatisk “Money Farming”.

En af fordelene ved dette projekt er, at virksomheden ikke behøver at opbygge et omdømme først. Kernemærket eksisterer allerede siden 1991 og kan derfor drage fordel af års erfaring og et godt ry.

Det kan du forvente af Baktatcoin

Tokenet er begrænset til et maksimalt udbud. Dette betyder, at inflation – ligesom med Bitcoin – er umulig allerede i designfasen. Hvis der efter tokensalget er restbeholdninger, der ikke er blevet solgt, brænder virksomheden dem. Det betyder, at man virkelig får det, man betaler for.

Målet med tokensalget er at sikre en retfærdig fordeling til investorerne. Alle token, der er beregnet til holdet, eksterne rådgivere, partnere, bountyprogrammer eller airdrops, vil blive forsynet på forhånd gennem Ethereum.

Tokenomics er ganske imponerende:

  • 60% tokensalget
  • 20% holdet
  • 10% partner
  • 5% bounty/airdrop
  • 3% rådgivere
  • 2% velgørenhed

Gennem en velovervejet og retfærdig fordeling af token bliver det muligt for Baktatcoin at finansiere egne landbrugsprojekter og også lade investorerne deltage i deres succes. Naturligvis vil projekterne rundt om i verden også få gavn af det. En Win-win situation for alle.

Top  El Salvador: Hype om Bitcoin som lovligt betalingsmiddel er aftaget

Hvis du investerer i Baktatcoin ICO gennem Baktatcoins decentraliserede crowdfunding-platform, bliver du indirekte også landmand. Dette skaber et klogt samspil mellem blockchain, crowdfunding og landbrug.

Sponsoreret indlæg

Ansvarsfraskrivelse: Sponsoreret indlæg er betalte artikler, hvor kun de annoncerende virksomheder er ansvarlige for indholdet. BTC-ECHO påtager sig intet ansvar for de lovede tjenester eller investeringsanbefalinger. Indlægget er kun til informationsformål og udgør hverken en eksplisit eller implicit bekræftelse af en bestemt prisudvikling for de nævnte finansielle instrumenter eller en opfordring til handling. Erhvervelse af værdipapirer eller kryptokurser indebærer risici, der kan medføre tab af hele den investerede kapital. Informationen erstatter ikke individuel, fagligt funderet investeringsrådgivning, der er tilpasset de individuelle behov. Der påtages intet ansvar eller garanti for aktualitet, korrekthed, passende eller fuldstændighed af de tilvejebragte oplysninger samt for formueskader, hverken udtrykkeligt eller tavshedsmæssigt. Offentliggørelsen af indlæg, der er mærket som “Sponsoreret” eller “Annonce”, sker på eget ansvar af f.eks. gæste-kommentatorer, nyhedsbureauer og annoncerende virksomheder. Som følge heraf kan indholdet af artiklerne heller ikke være bestemt af BTC-ECHO’s eller dets medarbejderes eller organers investeringsinteresser. Gæste-kommentatorer, nyhedsbureauer og virksomheder er ikke en del af BTC-ECHO’s redaktion. Deres meninger afspejler ikke nødvendigvis BTC-ECHO og dets medarbejderes holdninger og synspunkter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button