AltcoinsKrypto News

Base-baseret app, Friend.tech, oplever markant stigning i omsætning, gebyrer og aktivitet

Base-baseret app, Friend.tech, oplever stor vækst inden for DeFi

Source: AdobeStock / phonlamaiphoto

Source: AdobeStock / phonlamaiphoto

Friend.tech, en app baseret på Base og forbundet med Twitter, har oplevet en betydelig stigning i omsætning, gebyrer og aktivitet siden fredag. Appen har overgået flere store projekter, både Layers 2 og Layers 1.

Ifølge DeFiLlama indtager Friend.tech den 3. plads med en omsætning på $840,889 i de seneste 24 timer, målt kl. 9.20 tirsdag morgen (CET). Dette er efterfulgt af Tron og Ethereum og foran MakerDAO, Convex Finance og Lido.

I løbet af de sidste syv dage har appen genereret $2.31 millioner i omsætning og overgået projekter som Synthetix, MetaMask og PancakeSwap. I forhold hertil havde Arbitrum $310,739 og Optimism $297,080 i samme periode.

Selvom Friend.tech kun blev lanceret for tretten dage siden, klarer den sig godt blandt meget ældre projekter. I løbet af de sidste 30 dage er den samlede omsætning steget til $2.95 millioner, hvilket placerer den som nummer 13 mellem MetaMask og Base.

24-timers omsætning

Source: defillama.com

Source: defillama.com

Hvad angår gebyrerne, har Friend.tech i løbet af det sidste døgn registreret $1.68 millioner, lige under Ethereum, som har $3.45 millioner. Lido og Tron følger efter med hver over $1 million, mens Uniswap indtager femtepladsen med $887,998.

I løbet af den seneste uge har Friend.tech genereret gebyrer på $4.61 millioner og indtager dermed femtepladsen. Ethereum ($38.63 millioner), Lido ($12.45 millioner), Uniswap ($8.96 millioner) og Tron ($7.31 millioner) ligger alle foran.

Bitcoin ligger på sjettepladsen med $3.49 millioner, efterfulgt af store projekter som PancakeSwap, MakerDAO, BSC, AAVE, Arbitrum, Optimism, Compound Finance, Curve Finance, Polygon m.fl.

Top  Coinbase møder SEC i retten: Spænding om regulering af kryptovalutaer

Den samlede gebyrindtægt for Friend.tech i løbet af de sidste 30 dage er $5.9 millioner, hvilket placerer den som nummer 10 efter Ethereum, Bitcoin, Aave, Uniswap, Tron m.fl. Appen har igen overgået projekter som Optimism, Arbitrum og Base selv.

24-timers gebyrer

Source: defillama.com

Source: defillama.com

Desuden viser Dune, at antallet af unikke brugere, der interagerer med appen, er nået op på 88.888 pr. 22. august.

Dette er en stigning på 188% i forhold til de 30.874 brugere, der blev set den 18. august på samme tidspunkt.

Source: dune.com/cryptokoryo/friendtech

Source: dune.com/cryptokoryo/friendtech

Dune viser også, at appen har foretaget næsten 1.7 millioner transaktioner, som har genereret en samlet indtægt på $61.86 millioner.

Appen er bygget på Coinbase’s længeventede Ethereum layer-2 Base og er sandsynligvis udviklet af Racer.

Base’s daglige transaktioner er også steget og nåede 1.41 millioner den 21. august sammenlignet med Arbitrums 559.337 og Optimisms 449.149.

Den invitation-only beta-version af Friend.tech blev lanceret den 10. august og blev hurtigt overbelastet og måtte øge ressourcerne.

Friend.tech er “en decentraliseret social media app, der tokeniserer krypto-personligheder”, som yuga.eth forklarede. Den tokeniserer Twitter-konti og giver brugerne mulighed for at købe og sælge “aktier” af sociale medie-personligheder.

At eje en aktie af en personlighed – hvis pris varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel – giver ejeren adgang til en privat chat med den pågældende person.


Lær mere:

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button