BitcoinKrypto News

Bayerisches LKA advarer: Pas på ny Bitcoin-svindel med papirlommebøger fundet i det offentlige rum

Advarsel om ny Bitcoin-bedrageri

Det Bayerische Landeskriminalamt (LKA) har udsendt en advarsel om en stigende mængde tilfælde af en ny bedragerimetode, hvor falske Bitcoin-paper-wallets bliver placeret i det offentlige rum.

Hvordan foregår bedrageriet?

Bedragerne sætter disse falske papirlommebøger i områder med stor offentlig adgang såsom parker, butikker og endda på offentlige transportmidler. Disse lommebøger indeholder instruktioner om, hvordan man kan overføre Bitcoins til en bestemt adresse.

Faren ved at falde for bedrageriet

Hvis en intetanende person følger instruktionerne og overfører Bitcoins til den angivne adresse, vil de sandsynligvis miste deres investering til bedragerne. Bitcoin-transaktioner er irreversible, hvilket betyder, at det er næsten umuligt at få pengene tilbage, når de er sendt.

Råd til offentligheden

Det vigtigste råd fra det Bayerische LKA er at være forsigtig og skeptisk, hvis man finder en Bitcoin-paper-wallet i det offentlige rum. Det anbefales at ignorere instruktionerne og ikke udføre nogen Bitcoins-transaktioner baseret på oplysningerne på lommen.

Ved at være opmærksom på denne nye bedragerimetode og ved at dele oplysningerne med andre, kan man hjælpe med at forebygge, at flere mennesker falder offer for denne form for svindel.

Hvis du bliver opmærksom på en mistænkelig Bitcoin-paper-wallet, opfordres du til at rapportere det til de lokale myndigheder eller til Bayerisches Landeskriminalamt for yderligere efterforskning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  XRP under pres: Hvorfor kryptokursen kan være på vej til at bounce tilbage

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button