BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

BBVA Schweiz annoncerer brug af Ripple-teknologi til krypto-verwahrungsgeschäfte

BBVA Schweiz annoncerer brug af Metacos Harmonize-platform til krypto-opbevaring

BBVA Schweiz vælger Metacos Harmonize-platform til krypto-opbevaring

BBVA Schweiz, den schweiziske datter af en af de store spanske banker, har meddelt, at de vil bruge Metacos Harmonize-platform til deres krypto-opbevaringsforretninger med institutionelle investorer.

Mere agilitet og sikkerhed med Harmonize

Ifølge en pressemeddelelse offentliggjort den 7. december har BBVA, der allerede siden 2021 har tilbudt depotydelser for Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), migreret deres infrastruktur til Harmonize for at opnå mere agilitet og sikkerhed for deres krypto-tjenester.

“Citater: In dieser Umgebung ist die Transaktionsvalidierung agiler und Krypto-Vermögenswerte werden nach den höchsten von den Regulierungsbehörden geforderten Sicherheitsstandards verwahrt.”

Fremtidig udvidelse af krypto-tjenester

Harmonize vil også gøre det muligt for banken at forbinde sig med andre blockchains end Bitcoin og Ethereum, hvilket potentielt kunne udvide BBVA’s kryptoservice i fremtiden. “Der Handel auf Harmonize™ öffnet die Tür dafür, dass die BBVA in Zukunft neue Dienstleistungen anbieten kann, wie zum Beispiel den Handel mit anderen Kryptoassets zusätzlich zu Bitcoin und Ether oder die ‘Tokenisierung’ traditioneller Vermögenswerte.”

Partnering med Metaco

Metaco introducerede Harmonize i 2021 som en samlende platform for krypto-tjenester. Tidligere har HSBC også indgået et partnerskab med Metaco for at integrere Harmonize i deres nye opbevaringstjeneste til digitale aktiver. Metacos andre partnerskaber inkluderer samarbejder med store finansielle institutioner som DZ Bank, Societe Generale og UnionBank. Metaco blev i maj 2023 overtaget af Ripple, der betalte 250 millioner dollars for virksomheden.

Top  SSV Network lancerer erlaubnisfreies Mainnet: Skalering af Staking på Ethereum

Tidligere samarbejde mellem BBVA og Metaco

Partnerskabet mellem BBVA og Metaco begyndte i 2021, da teknologivirksomheden hjalp BBVA Schweiz med at introducere opbevarings- og handelstjenester til private kunder. På det tidspunkt var BBVA den første Tier-1-bank i Eurozonen, der tilbød sådanne krypto-tjenester. Cointelegraph har kontaktet Metaco for yderligere detaljer, men har endnu ikke modtaget svar inden redaktionens afslutning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button