Krypto News

Begründet makroøkonomisk usikkerhed: Kryptoekspert foretrækker stadig Bitcoin frem for guld

Investering i reel formue i et usikkert makroøkonomisk miljø

Laut Hugh Hendry, grundlægger af Eclectica Macro, er det i et nuværende usikkert makroøkonomisk miljø vigtigt at investere i reel formue. Han foretrækker stadig Bitcoin frem for guld og har endda en fire gange større eksponering over for kryptocurrency sammenlignet med ædelmetal.

Valget mellem reel formue

Blandt de forskellige typer af reel formue er Hendrys topvalg guld. “Jeg ville investere fem procent af min portefølje i guld”, fortalte han til Kitco News. “Hvorfor guld? Fordi guld i de sidste 12 år gentagne gange har nået $2.000 mærket. Der synes at være en prisgrænse, og mange mennesker ønsker at eje guld, men der er ikke tilstrækkelige økonomiske incitamenter eller data til at støtte en konstant højere guldpris.”

Hvis guld kan bryde den vigtige barriere på $2.000 og holde sig over dette niveau, er $2.300 også muligt. “Hvis prisen bryder denne modstand, køber jeg,” siger makroøkonomen.

Bitcoin som en favorit

Trods Hendrys positive syn på guld er han mere optimistisk for Bitcoin med en allokeringsandel på 20 procent.

“Jeg har 20 procent af min portefølje i Bitcoin. Ikke i kryptocurrency, men i Bitcoin,” sagde han. Efter en korrektion på næsten $70.000 i 2021 til under $30.000 er der stor opadgående potentiale for Bitcoin.

For Hendry handler det i sidste ende om markedsværdien. Han sammenlignede Bitcoin’s samlede markedsværdi på $500 milliarder med guldets markedsværdi på $12,6 billioner og konkluderede, at Bitcoin har en meget større chance for at tredoble sin pris end guld.

Top  Bitcoin, Dogecoin, Ethereum og andre kryptovalutaer: Vormiddagens værdiændringer og tendenser

“Kan guld tredoble sin pris? Lad os antage, at guld er prissat til $2.000. Kan guld handles til $6.000? Jeg ved det ikke. Jeg kan ikke forestille mig det. Ved $6.000 ville guld have en markedsværdi på $30-50 billioner. Guld ville være mere værd end alle aktier i USA. Det er svært for mig at forestille mig,” bemærkede han. “Mens Bitcoin, hvis det tredobles, ville have størrelsen af en stor amerikansk aktie – den ville have størrelsen af Meta. Det kan ske.”

Sammenligning af guld og Bitcoin

Det er svært at sammenligne guld og Bitcoin, da Bitcoin generelt er langt mere volatil end guld. Derfor er chancerne for en tredobling inden for kryptocurrency større, men nedadgående risiko er også meget større end ved ædelmetallet. Uanset vil både guld og Bitcoin sandsynligvis drage fordel af den vedvarende de-dollariseringstendens, hvorfor DER AKTIONÄR er bullish for både guld og Bitcoin.

Hinvisning til interessekonflikter

Det skal bemærkes, at Bernd Förtsch, administrerende direktør og hovedaktionær i udgiveren Börsenmedien AG, har indgået direkte og indirekte positioner i de nævnte finansielle instrumenter eller afledte værdipapirer, som kan profitere af kursudviklingen som følge af denne publikation: Bitcoin.

Derudover skal det bemærkes, at chefredaktøren for denne publikation, Leon Müller, direkte og indirekte har indgået positioner i de nævnte finansielle instrumenter eller afledte værdipapirer, som kan profitere af kursudviklingen som følge af denne publikation: Bitcoin.


Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button