BitcoinKrypto News

Behörden in Sachsen stehen vor Dilemma: Was sollen sie mit den 50.000 Bitcoins im Wert von 3,25 Milliarden Euro machen?

I januar i år beslaglagde myndighederne i Sachsen 50.000 Bitcoins, der stammer fra operatørerne af den ulovlige filmside movie2k.to. Det rejser spørgsmålet om, hvad der skal ske med disse bitcoins.

Den samlede værdi af disse bitcoins er i øjeblikket på 3,25 milliarder euro. Det bemærkes dog, at de ikke kun stammer fra indtægter fra movie2k.to, men også fra lovlige ejendomstransaktioner foretaget af de tidligere ejere.

50.000 Bitcoins i en wallet

Dette gør det vanskeligt at realisere værdien af de beslaglagte bitcoins, især da retssagen mod de mistænkte stadig pågår. De mulige krav fra de skadelidte er endnu ikke blevet retligt fastlagt, og opdelingen mellem lovlige og ulovlige indtægter er heller ikke blevet afgjort.

Myndighederne i Sachsen kan derfor ikke bare realisere milliardskatten, men må afvente resultatet af retssagerne. Imens stiger værdien af de 50.000 bitcoins konstant.

Den seneste opadgående trend, der har ført til nye rekordniveauer, har også øget interessen for nye kryptovalutaer som Bitcoin Minetrix. Disse nyder godt af den opmærksomhed, som emnet i øjeblikket får i medierne.

Skal myndighederne returnere en del?

Da de mistænkte overdrog deres bitcoins til myndighederne, var de “kun” to milliarder euro værd. Men efter rallyet de seneste uger er værdien steget markant. Alligevel har myndighederne indtil videre ikke fået del i dette, tværtimod.

Hvis de mistænkte kan bevise, at en del af formuen stammer fra lovlige transaktioner, kan det være, at myndighederne bliver tvunget til at returnere disse bitcoins. Hvis dette skulle ske, vil de mistænkte stadig kunne nyde godt af en enorm formue.

Top  Bitcoin-Klone erleben Kursanstiege: Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Bitcoin Satoshi Vision und Bitcoin auf Ethereum performen besser als Bitcoin

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button