FinanzenKrypto News

Bekymringer om uretfærdighed: Privatkredittagere i kryptosektoren protesterer mod Celsius Networks konkursrestruktureringsplan

Ein Fairnessargument

Privatkreditnehmer inden for kryptosektoren giver indsigelser mod Celsius Networks insolvenssaneringsplan og hævder, at den favoriserer uretfærdigt institutionelle långivere over enkeltpersoner. En af disse låntagere, Johan Bronge – en business angel, der havde taget flere bitcoin-backede lån hos Celsius før insolvensen – udtrykte sine bekymringer i et brev rettet til retten. Bronge understregede, at mens planen tillader institutionelle långivere at tilbagebetale deres lån og kræve deres kryptosikkerheder tilbage, nægtes private låntagere den samme mulighed.

Bekymringer vedrørende vurdering af sikkerheder

Bronges indsigelse fokuserer også på planens tilgang til vurdering af sikkerheder, der omfatter en kombination af ansøgningsdato og aktuelle markedsværdier. Ifølge Bronge kan denne metode potentielt resultere i, at private låntagere mister en større del af deres kryptosikkerheder ud over de “hårtab”, som alle kreditorer pålægges.

Mangel på valgmuligheder og alternativer

Ud over de ovennævnte uligheder kritiserede Bronge også manglen på alternativer, der blev præsenteret for kreditorerne. Især påpegede han, at kreditorerne ikke fik mulighed for at stemme for en ordentlig afvikling eller omstruktureringen til et nyt firma, som Celsius Network havde foreslået.

For at imødegå disse bekymringer opfordrede Bronge retten til at overveje at give private låntagere den samme mulighed som institutionelle långivere – muligheden for at tilbagebetale deres lån og kræve deres sikkerheder tilbage. Han opfordrede også til at opretholde den oprindelige betingelser i låneaftalen, anvendelse af en ensartet vurderingsmetode for alle sikkerheder og give kreditorerne mulighed for at vælge mellem afviklings- og reorganisationsveje. Bronge er overbevist om, at planen på denne måde kunne opretholde en retfærdig og retfærdig struktur for alle parter involveret i Celsius Networks insolvensproces.

Top  Bitcoin følger den historiske trend: Skal vi forvente en bullmarked i 2024?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button