BitcoinKrypto News

Bernstein spår en lysende fremtid for kryptomarkedet i 2024: To Bitcoin-mining-aktier anbefales.

Bernstein har denne uge fremsat en ekstremt bullish prognose for kryptomarkedet i 2024 og anbefalet to Bitcoin-mining-aktier.

Ekstremt bullish prognose for kryptomarkedet

Wall-Street-virksomheden forventer, at Bitcoin vil nå et nyt all-time high i andet halvår af året og afslutte året på omkring 80.000 US dollars, hvilket er omkring 88 procent over det nuværende niveau. Bernstein forudser også, at Bitcoin vil nå 150.000 US dollars i 2025.

Gautam Chhugani, Bernsteins ledende kryptoanalytiker, blev citeret af CNBC og sagde: “Vi forventer, at 2024 bliver et vendepunkt for kryptovalutaer.” Han tilføjede: “Ikke at investere i krypto – enten strategisk gennem en fondsforretning eller direkte via ejerskab af digitale aktiver, eller indirekte gennem krypto-aktier – ville vise sig at være dyrt for investorer.”

Anbefaling af Bitcoin-mining-aktier

Bernstein har anbefalet to Bitcoin-mining-aktier som en måde at investere i kryptomarkedet på. Disse anbefalinger kommer på baggrund af deres bullish prognose for kryptomarkedet, og det er tydeligt, at de ser potentiale i disse aktier i lyset af deres forventninger til Bitcoin’s fremtidige prisudvikling.

For mere information om Bernsteins anbefalinger og deres ræsonnement bag dem, vil det være hensigtsmæssigt at opsøge yderligere oplysninger på Wall-Street eller gennem officielle kanaler.

Konklusion

Med Bernsteins bullish prognose for kryptomarkedet i 2024 kan det være værd at overveje at investere i kryptovalutaer og relaterede aktier. Deres forventninger til Bitcoin’s prisudvikling og deres anbefaling af Bitcoin-mining-aktier tyder på et optimistisk syn på kryptovalutaer i de kommende år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Hvordan står det til med FDP's holdning til Bitcoin og andre kryptovalutaer?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button