AltcoinsKrypto News

Binance afviser påstande om samarbejde med kinesiske myndigheder, mens Coinbase overvejer Bitcoin’s Lightning Network

Exchange nyheder
China er Binance største marked, med børsen der håndterer $90 milliarder i forretninger der, rapporterede Wall Street Journal med henvisning til gennemgåede dokumenter. Landet udgør en $80,6 milliarder futures marked og en $9,4 milliarder spot marked for børsen, hævdede den. På trods af forbuddet mod krypto i Kina samarbejder Binance-teams regelmæssigt med kinesisk retshåndhævelse for at opdage potentiel kriminel aktivitet, hævder rapporten, og tilføjer, at børsen har 900.000 aktive brugere i landet. Binance afviste disse påstande og erklærede, at “Binance.com-webstedet er blokeret i Kina og ikke kan tilgås af brugere i Kina.”

Coinbase kan tilføje Bitcoin’s Lightning Network til betalinger. “Vi undersøger, hvordan vi bedst kan tilføje Lightning. Det er ikke nemt, men jeg synes, det er værd at gøre. Jeg er helt for, at betalinger tager fart i Bitcoin,” udtalte CEO Brian Armstrong onsdag som svar på en tweet fra Jack Dorsey, grundlægger af finansielle tjenesteydelsesfirma Block. “Jeg er ikke sikker på, hvorfor du tror, at vi ignorer Bitcoin – vi har ombordført flere mennesker til Bitcoin end sandsynligvis nogen anden virksomhed i verden. Lad os bygge det sammen,” tilføjede Armstrong.

Wallet nyheder
Crypto børs OKX lancerede en “Smart Account” funktion kaldet “Smart Account” til sin decentraliserede OKX Wallet, der giver brugerne mulighed for at betale for transaktioner på flere blokkekæder ved hjælp af USDC eller USDT, ifølge pressemeddelelsen. OKX Wallet vil snart lancere yderligere funktioner baseret på account-abstraction, herunder social recovery funktionalitet, der giver brugerne mulighed for at vælge betroede “guardians” fra deres sociale netværk til at hjælpe dem med at gendanne deres Smart Account, hvis de mister deres nøgler.

Top  Ny MicroStrategy ETF forventes at have tyve gange mere volatilitet end S&P Index, ifølge Bloomberg.

Blockchain nyheder
Hyundai Motor Company og Kia Corporation har indført et AI-aktiveret, blockchain-baseret Supplier CO2 Emission Monitoring System (SCEMS) til styring af forretningspartnernes CO2-udledninger ved hjælp af Hedera-netværket, meddelte HBAR Foundation. SCEMS er designet til at beregne CO2-udledninger på hvert trin i forsyningskæden og giver bilproducenterne mulighed for at sikre data på tværs af deres leverandørs forretningsoperationer, herunder indkøb af råvarer, fremstillingsprocessen og produkttransporten, tilføjede de.

Reguleringsnyheder
Digital asset custody Hex Trust har fået godkendelse som Digital Asset Service Provider (DASP) fra Frankrigs Autorité des Marchés Financiers (AMF) og Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR), ifølge pressemeddelelsen. Med den fulde DASP-registrering kan Hex Trust tilbyde tjenester som digital asset custody, køb/salg af digitale aktiver mod lovlige midler og handel med digitale aktiver mod andre digitale aktiver. “EU er et nøglemarked for Hex Trust, da vi ser et stort vækstpotentiale og forbereder os på den europæiske MiCA-regulering, der skal regulere den digitale asset-industri i regionen inden 2024,” udtalte Alessio Quaglini, CEO og medstifter af Hex Trust.

Kenyas Ministry of the Interior and National Administration har suspenderet Worldcoin’s aktiviteter, det identitetsbaserede kryptoprotokol, medstiftet af OpenAI’s Sam Altman. “Regeringen er bekymret over de igangværende aktiviteter fra en organisation ved navn ‘WORLD COIN’, som er involveret i registrering af borgere ved indsamling af øjenbold/iris-data,” stod der i meddelelsen underskrevet af Cabinet Secretary Kithure Kindiki.

DeFi nyheder
Decentraliseret finansiering (DeFi) børsen SushiSwap er nu tilgængelig for brugere på Core DAO’s netværk. Ifølge pressemeddelelsen introducerede integrationen koncentrerede likviditetspuljer, krydsblokkede swaps og en DEX-aggregator. På SushiSwap kan brugerne nu handle, tjene, stable udbytter og flytte aktiver på tværs af forskellige blokkæder. “Det bedste er, at det hele fungerer på en decentraliseret og community-drevet platform.” For udviklere betyder det, at der er et udvidet landskab for at opbygge nye applikationer og services ved at udnytte SushiSwap’s likviditetspuljer og forbinde dem med andre applikationer inden for Core-økosystemet.

Top  SEC-afgørelse om Bitcoin-ETF'er udsættes til midten af oktober og sender markedet i rødt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button