Krypto News

Binance lukker tilsyneladende sit tyske kontor i Frankfurt am Main

Binance lukker tilsyneladende sit kontor i Frankfurt am Main. Ifølge kilder skulle dette dog ikke have nogen indvirkning på tilgængeligheden af kryptohandelsplatformen for brugere i Tyskland.

Binance, verdens største kryptobørs, har angiveligt lukket sit kontor i Frankfurt am Main i Tyskland. Dette rapporterer “BTC-ECHO” med henvisning til insiderkilder. Tidligere havde kryptobørsen angiveligt ikke fornyet kontrakten med et PR-bureau baseret i det tyske finanscentrum. Det er ikke kendt, hvad der vil ske med de medarbejdere, der tidligere var ansat på Binance’s hovedkontor i Tyskland. Dog skulle der ikke være nogen ændringer for brugerne i Tyskland som følge af lukningen. Ifølge en talsmand for virksomheden er det blot en “kommerciel beslutning om at strømline lokale operationer”, og at det “ikke har nogen indvirkning på brugere eller, Binance’s produkter og tjenester”. Dog har en insiderkilde angivet en anden begrundelse for beslutningen over for krypto-nyhedssiden.

Håbene hos Binance om at opnå en kryptobevarende licens fra det tyske finanstilsyn (BaFin) er tydeligvis blevet ødelagt. Ifølge kilden er Binance’s tilbagetrækning fra Frankfurt am Main en reaktion på, at BaFin har afvist at give virksomheden en kryptobevarende licens. Binance havde angiveligt ansøgt om denne licens for omkring et år siden. Ifølge “Finance Forward” havde den tyske finanstilsynsmyndighed imidlertid givet Changpeng Zhao’s virksomhed besked i juni om, at de ikke ville blive tildelt denne licens. Ifølge “BTC-ECHO” er ansøgningen tilsyneladende ikke officielt afvist, men i stedet har Binance “frivilligt” trukket ansøgningen tilbage og angav ændrede betingelser i det regulatoriske miljø som begrundelse. Binance erklærede dog, ifølge “BTC-ECHO”, at de stadig stræber efter en licens i Tyskland. En talsmand for virksomheden fortalte også nyhedssiden, at de til trods for lukningen af ​​kontoret i Frankfurt stadig er forpligtede til at “opfylde vores lokale overholdelsesforpligtelser over hele verden”.

Top  Kryptomarkedet: En mulighed for at lære hvordan kapitalismen virkelig fungerer

Fra den 1. januar 2022 reguleres opbevaringen af ​​kryptokurrency for tredjeparter ifølge “CryptoPR” af den tyske kreditlovgivning (KWG). For at tilbyde sådanne tjenester kræves en tilladelse fra BaFin, den såkaldte kryptobevarende licens. Denne licens sigter mod at sikre, at sikkerhedsstandarder og forbrugerbeskyttelsesforanstaltninger overholdes. Ifølge “Finance Forward” kunne Binance for eksempel kun markedsføre sig over for brugere i Tyskland med en kryptobevarende licens. Uden licensen er virksomhedens vækst i landet begrænset. Dog er tjenesterne fra kryptobørsen ikke forbudt.

Binance oplever øget regulatorisk pres. For eksempel har det amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) i juni indgivet en retssag mod Binance, hvor de anklager kryptobørsen for at drive finansielle aktiviteter og yde tjenester ulovligt uden de nødvendige tilladelser. Også i Europa øges det regulatoriske pres på krypto-handelsplatformen, ikke mindst på grund af EU-forordningen “Markets in Crypto Assets Regulation”, forkortet som MiCa, der forventes at træde i kraft den 30. december 2024. Ifølge “Bitcoin2Go” har dette øgede pres fra reguleringsmyndighederne ført til, at Binance allerede har trukket sig tilbage fra Holland og fuldstændigt lukket deres aktiviteter der.

Artikel skrevet af Redaktionen finanzen.net

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button