Krypto News

Binance overvejer at afslutte forretningsaktiviteterne i Rusland efter anklager om handel med sanktionerede banker

Binance overvejer at stoppe deres aktiviteter i Rusland efter anklager om handel med sanktionerede banker. Ifølge US-reguleringsmyndighederne har Binance ikke overholdt sanktionerne mod Rusland. Binance CEO Changpeng Zhao har dog udtalt, at virksomheden vil afvente situationen.

Ifølge analysevirksomheden CCData nåede handelsvolumen i rubler på Binance’s P2P-platform otte milliarder dollars i juli. Mens de amerikanske myndigheder påstår, at Binance ikke har overholdt sanktionerne mod Rusland, hævder Binance selv at have begrænset handel og p2p-transaktioner med sanktionerede russiske banker. Virksomheden har endda udvidet begrænsningerne for den russiske p2p-handelstjeneste, så brugerne nu kun kan veksle krypto til rubler og ikke andre valutaer.

Binance indrømmer også tidligere overtrædelser af reglerne, men hævder at have ændret deres praksis for at overholde reglerne nu. Andre kryptobørser som OKX opererer stadig i Rusland, men er ikke blevet målrettet af amerikanske politikere.

Den amerikanske senator Elizabeth Warren har tidligere kritiseret kryptovalutaer og har brugt denne situation som argument for at få indført stærkere kryptoreguleringer for at bekæmpe illegal finansiering.

På en anden note annoncerede Binance den 28. august, at deres polske afdeling, Binance Poland, nu tilbyder tjenester til belgiske indbyggere. Dette sker efter Binance midlertidigt har stoppet aktiviteterne i Belgien. Binance Poland har bedt brugerne om at indsende KYC-oplysninger igen for at overholde polske regler og kan ifølge virksomhedens udtalelse tilbyde kryptobørs- og opbevaringstjenester takket være deres registrering som leverandør af tjenester til virtuelle aktiver (VASP).

Binance står i øjeblikket over for udfordringer i Europa. Udover at have suspenderet aktiviteterne i Belgien og opgivet forsøget på at få en licens i Tyskland, støder virksomheden også på regulatoriske hindringer i Storbritannien.

Top  Einzelwerte im Fokus: Bitcoin, AMD, Amazon, Pfizer, Vonovia, Novo Nordisk, Hugo Boss und Nordex - Aktuelle Analyse von DER AKTIONÄR Chefredakteur Martin Weiß

Dette er de seneste udviklinger om Binance’s aktiviteter både i Rusland og Belgien. Vi vil holde dig opdateret med flere nyheder om krypto.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button