BitcoinEthereumKrypto News

Binance präsentiert den “Inscriptions Marketplace” und startet mit neuem Marktplatz für Inscription-Token – Auch NFT-Fans zeigen Interesse

Binance præsenterer Inscriptions Marketplace, hvor brugere kan handle Inscription-Token

Ordinals-Protokoll

I januar 2023 introducerede Binance det såkaldte Ordinals-Protokoll, der giver brugerne mulighed for at indskrive data på Satoshis – de mindste enheder af Bitcoin. Disse indskrivninger kaldes “Ordinals” og kan omfatte Smart Contracts, der tillader Satoshis at overføre funktionaliteter lignende NFTs. Ordinals er et nummereringsskema for Bitcoin, der gør det muligt at spore og overføre enkelte Satoshis. Selvom Ordinals har mange ligheder med traditionelle NFTs, er de ikke nøjagtig det samme, som Binance forklarer.

Binance med ny markedsplads for NFT-lignende token

Den 1. februar meddelte Binance, at kryptobørsen har lanceret Binance Inscriptions Marketplace, der muliggør registrering og handel med en række Inscription-Token som BRC-20-token, Ethereum Virtual Machine (EVM)-token og mere. BRC-20-token er en type Inscription-Token, der præges via Ordinal-protokoller på Bitcoin-blockchain.

Anklang bei NFT-Kunstliebhabern

Bitcoin-kunstneren Rodamor forventer stor succes for Ordinals under næste bull-marked. Ordinals har også fået accept blandt NFT-kunstelskere, som eksemplet med Sotheby’s viser, der for nylig auktionerede en samling af Ordinals kaldet BitcoinShrooms.

Redaktion finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Anklagemyndigheden kræver at tidligere Binance CEO forhindres i at forlade USA inden dommen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button