BitcoinKrypto News

Binance überholt CME als führende Börse für offene Bitcoin-Futures – eine bedeutende Verschiebung im Kryptowährungsmarkt

Binance overhaler CME som førende børs for offene Bitcoin-futures

Den seneste udvikling i kryptomarkedet viser, at Binance har overhalet CME som den førende børs for offene Bitcoin-futures. Dette markerer en betydelig ændring i kryptomarkedets landskab, da Binance nu holder omkring 105.000 BTC, mens CME kun ejer omkring 101.000 BTC.

En strategisk ændring i investorernes adfærd

Dataanalyse afslører en betydelig tendens: Investorerne skifter væk fra dyre futures-kontrakter som BITO efter godkendelsen af ETF’er og vender sig mod mere omkostningseffektive Bitcoin-ETF-spotprodukter. Denne strategiske omlægning har resulteret i en bemærkelsesværdig nedgang i det åbne interesse for futures på CME med hele 30%.

Binance’s markedsdominans og generel nedgang

Binance har nu en markedsdominans på næsten 30%, samtidig med at det samlede åbne interesse er på nedadgående og ligger lige under 400.000 Bitcoin, hvilket er et af de laveste niveauer i det seneste år. Disse udviklinger antyder, at investorer vil søge mod mere overkommelige produkter, især spot-produkter, i den voksende kryptolandskab.

Det er tydeligt, at der sker en interessant og betydningsfuld forskydning i kryptomarkedet, og det vil være spændende at se, hvordan det fortsætter med at udvikle sig i den nærmeste fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin stiger over 73.400 US-dollar: Krypto-markedet oplever fortsat kraftig vækst

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button