BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Aktien im MSCI World ETF: So sollten Anleger reagieren

Bitcoin-Aktier i Stigende Antal i MSCI World ETF

Durch de stærke kursstigninger på Bitcoin er kryptovalutabranche også blevet mere spændende for mange virksomheder og aktier. Der er virksomheder, der køber Bitcoin og holder det i deres balance for at profitere på kryptovalutaen. Der er også virksomheder, der tilbyder tjenester relateret til Bitcoin og lignende. Og overraskende nok er der allerede en betydelig mængde Bitcoin til stede i MSCI World ETF:

Disse Bitcoin-Aktier Findes i MSCI World ETF

Vi har gået alle aktier igennem, der er inkluderet i ishares MSCI World ETF pr. 24. maj 2024. Og se der: Udover kryptobørsen Coinbase og betalingstjenesteudbyderen Block Inc af Jack Dorsey inkluderer MSCI World-indekset også Bitcoin-ETF-virksomhederne Blackrock og Fidelity. Men ETF’en inkluderer også Bitcoin-aktier fra mægleren Robinhood og det asiatiske kryptovirksomhed SBI Holdings.

Det bliver spændende, når Microstrategy også bliver tilføjet til MSCI World ETF ved den næste indekssammensætning. Fordi virksomheden, der allerede ejer over 200.000 Bitcoin, er steget så meget i værdi, at den nu kvalificerer sig til MSCI World-indexet. For investorer betyder dette nu, at MSCI World-indekset satser mere og mere på Bitcoin. Derudover kan disse Bitcoin-aktier, især Microstrategy, drage fordel af det, hvis der strømmer mange penge ind i MSCI World ETF.

Men hvad bør investorer konkret gøre nu?

Bitcoin i MSCI World: Hvad Investorer Bør Gøre Nu

Selvom der er flere Bitcoin-aktier i MSCI World, udgør de i øjeblikket stadig en meget lille del af ETF’en. De når ikke engang i nærheden af en procentvægtning. Investorer, der ønsker at satse mere på Bitcoin og Bitcoin-aktier, bør ud over MSCI World ETF have yderligere fokuspunkter. Og dem, der ikke rigtig er tilhængere af Bitcoin og kryptovalutaer, behøver ikke at sælge MSCI World ETF’en nu, fordi vægtningen er så lav.

Top  Krypto-Analytikere: Bullenflagge signalerer mulig trendvending for Bitcoin

Ikke desto mindre viser denne tendens, at flere og flere Bitcoin og kryptovalutaer finder vej ind i MSCI World ETF. I fremtiden kan de øge deres andele i ETF’en eller der kan tilføjes flere Bitcoin-aktier ud over Coinbase, Microstrategy og Co. Investorer lader simpelthen ETF’en fortsætte, fordi præstationen er god, og Bitcoin har endnu ikke overtaget ETF’en.

Hvis du vil satse mere målrettet på kryptovalutaer, bør du se nærmere på vores BÖRSE ONLINE Best of Crypto Index. Dette indeks omfatter 10 store kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Co.

Og læs derefter også: Overraskelse: MSCI World ETF eller MSCI Emerging Markets ETF – Børs-ekspert afslører favorit eller: Ikke Bitcoin: AI opdager verdens bedste kryptovaluta.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button