BitcoinKrypto News

Bitcoin als Zweitwährung? Milliardär Chamath Palihapitiya sagt, es ist möglich!

Den amerikanske milliardær Chamath Palihapitiya har opfordret andre lande til at udforske brugen af Bitcoin som en sekundær valuta sammen med deres nationale valutaer.

Han mener, at Bitcoin kan erstatte guld og at hvis den priszyklus efter halveringen fortsætter, vil den nå $360.000 inden april næste år.

USA har i årtier brugt deres dollar som et instrument til global dominans for at sikre deres position som supermagt. Hvis et andet land vil frigøre sig fra denne dollarmonopol, skal det undersøge Bitcoin som en dobbeltvalutakonfiguration sammen med sin nationale valuta, siger Palihapitiya.

Palihapitiya diskuterede Bitcoin i den seneste episode af All In Podcast, som han modererer sammen med tre af hans venner fra Silicon Valley, herunder den tidlige investor i Uber og Facebook, David Sacks.

Ifølge milliardæren vil der altid være nogle lande som USA, hvor Bitcoin vil forblive en outsider, uanset hvor højt prisen stiger eller hvor meget den bliver mainstream, da den står imod etablerede institutioner. En voksende mængde lande går dog vejen med dobbeltvaluta.

Disse lande “vil se på deres lokale valuta og så vil de se på Bitcoin. De vil sige, at begge disse ting er nødvendige”.

“Du vil bruge noget som BTC for det første, når du foretager daglige transaktioner for forskellige varer og tjenester, og for det andet, når du skal købe en varig aktiv, der skal have en restværdi. Og jeg synes, det er et meget stærkt koncept.”

Konceptet er ikke nyt. Nogle af USAs største rivaler, herunder Rusland og Iran, har overvejet Bitcoin og Stablecoins som et alternativ til global handel, da de forsøger at undvære dollaren. De har også undersøgt CBDC’er, hvor Kina med deres digitale Yuan har banet vejen.

Top  J.P. Morgan spår fortsat nedgang for Bitcoin og Ethereum - Hvad kommer der til at drive markedet?

Milliardær forudser Bitcoin-pris på $1,1 million

Palihapitiya gik også ind i Bitcoin-prisanalysen og forudsagde, at den førende kryptovaluta vil nå over $1 million i løbet af de næste 18 måneder.

Ved redaktionens afslutning var BTC lidt over $69.000 og steg med 2,2% i løbet af den foregående dag, da handelsvolumen steg med 120% til $24,3 milliarder efter en nedgang i weekenden.

Men milliardæren siger, at den førende kryptovaluta kun er i begyndelsen. Han analyserede de sidste tre cyklusser efter halveringen, som alle førte til stærke kurspeaks i de efterfølgende 18 måneder. Palihapitiya forudsiger, at BTC vil være handlet til $1,14 millioner på slutningen af disse 18 måneder, hvis dette mønster fastholdes.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button