BitcoinKrypto News

Bitcoin Analyse: Ausbruchsversuch über 47.500-Dollar-Marke og potentielt kommende Bitcoin-ETF

Bitcoin stiger: Teknisk analyse

Bitcoin har set en genopretning i handelssessionen tidligt torsdag morgen og truer nu med at bryde over den 47.500 dollars mark. Dette område har tidligere været af afgørende betydning, og det er ikke overraskende, at vi ser Bitcoin consoliderer sig i dette område igen. Det ser bestemt ud til, at Bitcoin gør alt for at bryde ud, så kortsigtede tilbageslag tilbyder købsmuligheder, især i nærheden af den 20-dages EMA og derefter igen ved 40.000-dollars marken.

Ved 40.000-dollars marken findes også den 50-dages EMA, så den spiller også ind. Stigningen i Bitcoin har været baseret på ideen om, at vi snart vil få en Bitcoin ETF, og handlende vil derfor se det som en måde at finde mere værdi, da institutionelle penge forventes at strømme ind på markedet. Meget af dette er dog allerede priset ind i markedet, da vi har vidst dette i et stykke tid. Nu har vi brug for en form for katalysator for at give Bitcoin et skub opad og derefter se på 50.000 dollars marken.

Herefter har vi set meget modstand omkring 52.000 dollars på ugebasis. Et udbrud vil derfor være det ultimative mål. Uanset hvad, ser Bitcoin overvejende bullish ud. Jeg ville bestemt ikke ønske at sælge markedet nu. Selv om der sandsynligvis er nogle, der sælger for at tage fortjeneste. Vær opmærksom på det. Af denne grund er det vigtigt at forstå, at markedet er bullish, og derfor bør det også betragtes sådan.

Hvis vi falder under 40.000 dollar, vil næste store støttemærke være 35.000 dollars. Alt under dette ville ændre trenden, men i øjeblikket ser det ikke ud til, at vi er engang i nærheden af det. Af denne grund tror jeg, at der fortsat vil være værdiskabende investorer og selvfølgelig også folk, der tror på en længerevarende stigning i Bitcoin.

Top  Ripple (XRP) med brat prisstigning: Vil den bullish trend fortsætte?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button