BitcoinDogecoinEthereumKrypto NewsShiba Inu

Bitcoin Analyse: Erholt sich der Kryptomarkt trotz Gewinnmitnahmen?

Bitcoin Analyse: Ny opadgående tendens – vigtige kursniveauer

Sidste år steg Bitcoin med ca. 20 procent på kort tid. Det er derfor ikke overraskende, at der nu er en tilbagegang og en let korrekturbevægelse.

I det følgende daglige diagram kan vi se en overordnet konsolideringsbevægelse, der foregår i den langsigtede intakte opadgående trend. Bitcoin mislykkedes nu endnu en gang med at bryde igennem trendlinjen. Derfor ser det ud til, at angrebet på det hidtidige højdepunkt endnu ikke er indikeret.

Ikke desto mindre forbliver situationen konstruktiv. Bitcoin kunne her drive en trendvending frem. Med en højere top og en højere bund kunne BTC etablere en opadgående trendstruktur.

Så længe Bitcoin forbliver over den seneste lavpunkt og markerer en højere top her, vil den opadgående tendens stadig være intakt markedsteknisk set. Korrektioner kunne derfor i de kommende uger endda tilbyde spændende indgangsmuligheder for BTC.

Bitcoin-Wale er optimistiske: Købepres fra Smart Money

Indikatoren “1 Year Change Holding Whales” analyserer i mellemtiden ændringerne i store investorers Bitcoin-beholdninger, kendt som hvaler, over en periode på 12 måneder. Hvis disse beholdninger stiger, tyder det på bulleiske Bitcoin-hvaler. Denne akkumulation tolkes ofte som et optimistisk tegn for markedet, da store investorer forventer en positiv prisudvikling. I øjeblikket befinder vi os i en sådan akkumulationsfase. Historiske data viser, at lignende stigningsfaser i hvalbeholdninger ofte har ført til betydelige prisstigninger på Bitcoin.

En analytiker peger her på, at Bitcoin-hvaler aldrig tidligere har købt Bitcoin i dette omfang og i denne hastighed. Den nuværende akkumulation foregår mere aggressivt end nogensinde før.

Bitcoin Alternativ: Crypto All-Stars revolutionerer Staking – mere end 2,6 mio. $ investeret

Top  Bitcoin stiger markant: Allzeithoch inden for rækkevidde

Meme-Coins-markedet oplever i øjeblikket en markant korrektion, mens det brede kryptomarked kun giver lidt efter. Shiba Inu og Dogecoin oplever mærkbare tab, mens Bitcoin vinder mod næsten alle Meme-Coins. Trods denne negative markedsstemning er der dog enkelte projekter, der fortsat tiltrækker kapital, som f.eks. Crypto All-Stars’ presale. Denne har nu indsamlet over 2,6 millioner dollars.

Crypto All-Stars har til formål at adskille sig fra andre Meme-Coins ved at have en klar defineret funktion. Et kerneelement i projektet er udviklingen af platformen “MemeVault” for at stakinge forskellige Meme-Coins på tværs af platforme. Denne innovation sigter mod at forenkle den ofte komplicerede staking-proces betydeligt ved at gøre administrationen af flere blockchains overflødig. I stedet for at være begrænset til en blockchain understøtter MemeVault netværk som Ethereum, Solana og Binance Smart Chain.

Projektet sigter mod at gøre staking af Meme-Coins ikke kun mere brugervenligt, men også mere effektivt. Ved hjælp af ERC-1155-standarden bliver det muligt at administrere flere tokens gennem en enkelt smart kontrakt. Ved lanceringen kan elleve kendte Meme-Coins staked. Der er allerede planer om at udvide antallet af understøttede tokens.

Tokenomics for Crypto All-Stars er tydeligt struktureret. Presale omfatter 20 procent af alle STARS-tokens, mens yderligere 25 procent er reserveret til staking-belønninger. Hvis du ønsker at investere i Crypto All-Stars, besøg websitet, tilslut tegnebogen og byt derefter ETH, USDT, BNB, SHIB eller FLOKI til STARS. Selv betaling med kreditkort er problemfrit mulig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button